Дні Європи 2014. Діалоги про цінності.

Мережа центрів європейської інформації України запрошує до участі у проекті «Дні Європи 2014. Діалоги про цінності».

Ми хочемо, аби європейська інтеграція і європейські цінності були зрозумілими громадянам. В лютому 2014 року відбудеться методичний семінар для активістів, які планують відзначати Дні Європи 2014 та готові на регіональному рівні долучитися до проекту. До участі запрошуються члени Мережі центрів європейської інформації України, партнерські організації, бібліотеки, ініціативні групи з обласних і районних центрів України.

Семінар передбачатиме заняття зі змісту європейських цінностей, тематики мобільності, методики проведення форум-театру, проведення показів документальних фільмів, організації вуличних університетів та ін.

• Як спланувати загальноукраїнську кампанію відзначення Днів Європи?
• Як відзначити Дні Європи не лише яскраво, а й змістовно, спонукаючи до роздумів про цінності?
• Як говорити про Європу та європейські цінності у зв’язку з подіями листопада-грудня 2013 року?

Пошуками відповіді на ці питання та плануванням заходів кампанії «Я поділяю європейські цінності» у своїх регіонах займатимуться учасники семінару.
Проведення семінару стане першим етапом проектної діяльності Мережі центрів європейської інформації України у залученні районних центрів та малих міст України до діалогу про цінності. Хочемо, аби до проекту долучилися громадські діячі, письменники, режисери. Ми сподіваємося донести сутність європейських цінностей до громадян, зробити їх вибір свідомим, обґрунтованим.

Вимоги до учасників:
• особиста мотивація та мотивація організації, що делегує. Передбачається, що особа, яка візьме участь в даному семінарі, буде відповідати за координацію та організацію заходів кампанії просування європейських цінностей у своєму регіоні/місті/селі та стане контактною особою проведення Днів Європи – 2014;
• наявність досвіду роботи з організації інформаційно-просвітницьких заходів у своїй громаді;
• готовність брати участь в проекті протягом усього часу його тривання (січень – червень 2014р);
• партнерство з Центром європейської інформації у своєму регіоні, та/або з іншими проєвропейськими організаціями (надати листи підтримки).

Місце проведення: м.Чернігів
Термін проведення: перша половина лютого 2014 року (дата буде повідомлена разом з результатами відбору учасників)

Умови участі у семінарі: Організатори забезпечують проживання, харчування, необхідні матеріали, а також частково компенсують вартість проїзду за умови наявності оригіналів квитків (автобус або потяг: плацкарт чи купе) для 25 відібраних учасників з різних регіонів.

Термін подачі анкети: 15 січня 2014 року.
Контакти:

Олег Овчаренко (0672768826),
Альона Глазкова (0501449467),
Євгенія Олійник (0509091345)

Детальніше
Анкета

This entry was posted in Європейська інтеграція, Актуально, Поточні конкурси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий