Студенти разом з РУСАЛом подбали про літніх людей

Команди-учасниці Новорічного марафону «Віримо в чудо, творимо чудо!», ініційованого компанією РУСАЛ, продовжують вручення грошових сертифікатів, отриманих з рук гендиректора МГЗ Дмитра Мирного. Команда «Твори добро» Миколаївського національного аграрного університету вирішила направити зібрані кошти на допомогу міському притулку для літніх людей.


Міський притулок для людей похилого віку – місце в Миколаєві особливе. Сьогодні тут проживають 38 людей похилого віку, для яких ця установа стала рідною домівкою. Люди, які волею долі залишилися без рідних, у притулку оточені справжнім родинним затишком і увагою.

- Компанія РУСАЛ ініціювала конкурс, в якому наша команда із задоволенням взяла участь , – розповідає капітан команди «Твори добро» Ігор Бубнов. – Спільними зусиллями університету та за допомоги ректорату ми зайняли перше місце, отримали сертифікат на 7000 гривень, який вирішили направити на підтримку мешканців притулку для літніх людей.

- Ми дуже вдячні студентам за доброту, компанії РУСАЛ – за організацію соціальних заходів, – говорить директор міського притулку для людей похилого віку та інвалідів Володимир Власов. – На подарований нам сертифікат вдалося придбати дуже необхідні для наших стареньких теплі тільняшки. Закупили спортивні костюми, взуття, придбали хороший фотоапарат, який також нам дуже потрібен.

- Ми раді, що молодь дуже активно включається в наші соціальні програми та проекти, – говорить директор представництва ЦСП РУСАЛу в Україні Олена Ожема. – За час марафону команда аграрного університету зробила чимало добрих справ, а те, що реалізувати свій благодійний сертифікат вона вирішила саме цій установі, говорить про те, що у нас – гідна молодь з величезним потенціалом, яка має чуйність і повагу до людей у віці.

Підопічні притулку підготували для благодійників маленьке сімейне свято. А в якості подяки гостям вручили вимпели та нагрудні значки «Патріоту – земляку – за добрі справи».
Адміністрування Новорічного марафону здійснює Центр соціальних програм компанії РУСАЛ .

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий