Украина может частично прорвать информационную блокаду

Уважаемые, СМИ, сограждане, украинцы!!! Украинцы могут самостоятельно с помощью мобильной связи донести объективную информацию россиянам, которые сегодня находятся в рамках жесткой антиукраинской пропаганды.
Необходимо во всех СМИ – обратиться к народу Украины с призывом позвонить в эти дни своим родственникам, друзьям, сослуживцам в Россию и разъяснить объективную ситуацию, которая сложилась в Украине.

Украинские операторы мобильной связи могут поспособствовать этому, внедрив нулевой тариф для звонков в Россию – по 15-20 минут каждому абоненту ежедневно до завершения конфликта. Необходимо соответствующее обращение от Майдана, от народа к мобильным операторам.

Звернення до батьківської та педагогічної громади України,
зарубіжних партнерів і світової громадськості

Мала академія наук України є освітньою системою, яка опікується пошуком і підтримкою обдарованих дітей і молоді, забезпечує їм умови для духовного, творчого, інтелектуального розвитку. З огляду на це, звертаємося до української і світової громадськості у зв’язку з подіями, що відбуваються в Україні.

28 лютого почалася неприкрита і необґрунтована агресія Російської Федерації проти України. Російська сторона всіляко провокує розгортання силового сценарію задля повної дестабілізації ситуації в нашій державі. Переконані, що військовий конфлікт є неприйнятним для обох держав, призведе до великої кількості жертв, загрожує втратою незалежності, суверенітету і територіальної цілісності країни, ставить під загрозу безпеку, захищеність і вільний розвиток усіх громадян України, зокрема дітей і молоді.

Звертаємося до батьківської, педагогічної спільноти і до всіх українців з проханням усіма силами і засобами донести до російської та світової громадськості думку про неприпустимість збройного конфлікту, вимогу негайного виводу військ РФ з території України.
Звертаємося до наших закордонних партнерів і світового співтовариства: захистіть українських дітей від військової агресії!

Колектив Малої академії наук України

This entry was posted in Новини and tagged . Bookmark the permalink.

Оставить комментарий