НАБУ виступає на підтримку територіальної цілісності України

Незалежна асоціація банків України (НАБУ), яка об’єднує 100 банківських установ нашої держави, рішуче засуджує спроби розірвати Україну.
Ми виступаємо категорично проти вторгнення військ Російської Федерації на територію України і намагань використати вигадані підстави для фактичного захоплення частини території нашої країни та встановлення там маріонеткового режиму, який просить захищати його від уявних ворогів.

Права та свободи громадян України гарантовано Конституцією та іншими законами нашої держави. Фактів порушень цих прав за національною, мовною, релігійною та іншими ознаками в Україні не було, немає і не може бути.

Ми – толерантне суспільство. Розвиток молодої української держави завжди характеризувався миром і вмінням знаходити компроміс. Нас завжди об’єднувало одне – розуміння тієї межі, яку не можна переходити в процесі політичних суперечок. Коли воно зникло в окремих вітчизняних політиків, український народ нагадав їм про нього.

Ми, банкіри України, завжди були і будемо частиною українського народу і разом з ним стоятимемо на сторожі безпеки та територіальної цілісності нашої держави.
Ми робитимемо все можливе для розв’язання небезпечної кризи, яку переживає наша України, і закликаємо до цього інших.

Українці повинні об’єднатися, щоб захистити свою Батьківщину.
Банківська спільнота підтримує зусилля діючої влади спрямовані на територіальну цілісність України та стабілізацію соціально-економічної ситуації в Державі.
Слава Україні!
Члени Ради НАБУ

This entry was posted in Актуально, Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий