Як фонди допомагають постраждалим на Майдані – збір інформації

Джерело: http://ufb.org.ua/aboutus/novini-forumu.htm?id=3481

Після трагічних подій на Майдані дуже багато людей і організацій відчули поклик допомогти людям, що постраждали, та родинам тих, хто загинув. Надзвичайні прояви благодійності викликають шану та повагу, але не всі знають про те, яку допомогу надають благодійні фонди.

У нещодавно показаному на телеканалі 1+1 сюжеті про відправку 10 поранених на лікування до Ізраїлю прозвучав коментар однієї з волонтерок, що «фонди не допомагають», хоча ця інформація не відповідає дійсності. Український форум благодійників прийшов до висновку, що діяльність фондів не отримує достатнього висвітленням у центральних ЗМІ і для зміни цієї ситуації, починає збір інформації про факти допомоги, наданої благодійними організаціями.

Звертаємося до членів Форуму та усіх благодійних організацій – у часи скептичного і критичного ставлення до діяльності фондів, ми можемо разом зміцнити авторитет організованої філантропії, надавши відповідну інформацію.

Запрошуємо надсилати історії про вашу допомогу постраждалим на Майдані – фінансову, речову, медичну, волонтерську. Будемо вдячні за документальні та фото-підтвердження такої благодійної допомоги. За згоди реципієнтів допомоги, ці факти та свідчення будуть використовуватися для висвітлення діяльності благодійного сектору у центральних ЗМІ.

Звіти і повідомлення про допомогу, надану постраждалим на майдані просимо надсилати на адресу: anna.kazymyrova@gmail.com

Також нагадуємо благодійним організаціям та компаніям, які втілюють благодійні проекти, про можливість публікувати свої новини та анонсувати заходи на порталі УФБ – www.ufb.org.ua

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий