Книга для дітей та дорослих

Книгу для дітей і дорослих під назвою «Мале зібрання творів», в центрі соціальних програм компанії РУСАЛ, презентував співробітник проммайданчика МГЗ Геннадій Борисов. Це його перше видання, яке побачило світ завдяки спільній роботі автора і відомого художника Олексія Маркітана, саме він працював над дизайном книги та її обкладинкою.


Геннадій Борисов пише вже понад 25 років, каже, що сьогодні вдома зібралося вже більше 8 кг різних віршів і творів. На Новий рік він загадав бажання – видати книгу. Завдяки підтримці друзів воно таки здійснилося.
- Книга має назву «Мале зібрання творів», – розповідає співробітник проммайданчика МГЗ Геннадій Борисов. – Це обране, куди увійшли поезія для дітей і дорослих, проза , мої розповіді про тварин для малюків, статті та один спектакль. Дизайн книги, обкладинка – це робота мого гарного друга Олексія Маркітана. Ми дуже близькі по духу з цим художником, він відчув мою поезію і виразив її в обкладинці книги.

Олексій Маркітан, організував у холі центру соціальних програм виставку своїх робіт, тому присутні гості змогли не тільки познайомитися з новою книгою, а й насолодитися творчістю видатного художника.


- Це, насправді, моя перша виставка в Корабельному районі. Тут представлені різні напрямки, якими я займаюся в художньому мистецтві, – каже художник Олексій Маркітан . – Мені дуже імпонує творчість Геннадія Борисова, особливо подобаються його дитячі вірші. Писати для дітей дуже складно, але Гені вдається створювати забавні, смішні вірші, в яких є якась легкість, політ .

- У книзі «Мале зібрання творів » можна простежити періоди становлення автора як поета, – говорить директор ЦСП компанії РУСАЛ Олена Ожема . – За підтримки профкому МГЗ, книгу вдалося видати невеликим тиражем в 100 екземплярів. Сьогодні дане видання вже можна знайти в більшості великих бібліотек нашого міста. Мені здається, книга буде цікава як дітям, так і дорослим.
На досягнутому автор і художник зупинятися не збираються. В планах у Геннадія Борисова та Олексія Маркітана створити та надрукувати найзавзятішу, найкумеднішу книгу для дітей.

This entry was posted in Новини, Події and tagged , , . Bookmark the permalink.

Оставить комментарий