Всеукраїнська просвітницька ініціатива «МИ – ЄВРОПА!»

СЕМІНАР
«Цінності Європи: український вимір»
Тернопіль
6 квітня 2014 року з 10:00до 19:00

У сучасному світі вже не зрозуміло, що насправді є цінним. Біле називають чорним і навпаки. Дій, як вважаєш за потрібне, підкоряйся бажанням свого серця. Та чи мудро так думати?Людина наділена здатністю віддано любити та глибоко співчувати і, в той же час,кривити душею і зраджувати. Задля того, аби наше серце допомогло нам обрати шлях у ситуації складного вибору, йому потрібен надійний орієнтир — власна система цінностей. Але де її шукати?


Спільнота Свідомого Спілкування [Три ЕС] запрошує усіх активних, відкритих серцем молодих людей на семінар: «Цінності Європи: український вимір», який відбудеться у 6 містах: Тернополі (6 квітня), Луцьку (26 квітня), Одесі (10 травня), Луганську (24 травня), Кривому Розі (7 червня), Львові (21 червня).

Учасники семінару матимуть змогу на основі відкритого діалогу обговорити європейські цінності, спираючись на знакові для європейської культури тексти, та ознайомитись з громадськими та соціальними проектами свого регіону, що вплинуть на майбутнє України.

Дискусія на основі відкритого діалогу передбачає попереднє ознайомлення з уривками художніх та філософських текстів (збірник надсилається електронною поштою кожному учаснику індивідуально).
Ідейною основою для просвітницької ініціативи став створений Ульріхом Бехом і Даніелем Кон-Бендитом маніфест «МИ – ЄВРОПА!»(http://bit.ly/1jaRnMX), який підтримала значна кількість європейських громадських діячів та інтелектуалів.
Відбір учасників на конкурсній основі.
Участь у семінарі безкоштовна.

У Тернополі семінар «Цінності Європи: український вимір» відбудеться 6 квітня 2014 року.
Час проведення з 10:00до 19:00.

Спеціальний гість у м. Тернопіль: Надал Сергій Віталійович – міський голова Тернополя

Для участі у семінарі до 2 квітня ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ(http://bit.ly/1jaKLhA) на сайті http://www.cogito.in.ua/uk/
Деталі та адреса проведення семінару будуть повідомлені зареєстрованим учасникам.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном: 063 449 87 86 – Василь Томчишин та за адресою cogito.in.ua@gmail.com

Суспільство починається з кожного з нас!
Прямуймо до успіху разом!

Детальніше

This entry was posted in Європейська інтеграція, Актуально, Навчання та розвиток. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий