Письменник і мандрівник Макс Кідрук презентуватиме свої книги у Миколаєві!

8 квітня о 17.00 у Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького відбудеться зустріч з Максом Кідруком (м. Рівне) — українським письменником, автором першого українського технотрилера «БОТ».
Він уперше завітає до Миколаєва, щоб поспілкуватися з читачами, розповісти про свої останні книги, та зацікавити наступним романом «Жорстоке небо».
Автора представлятиме ЦМБ ім. М.Л. Кропивницького спільно з ЧДУ ім. Петра Могили.

_________________________________

Максим Іванович Кідрук – український письменник, мандрівник, за освітою інженер-енергетик. На сьогодні Макс Кідрук написав 12 книг (8 художніх, 4 — на технічну тематику). Найбільший резонанс отримали перший український технотрилер “Бот” та передостання книга письменника — трилер “Твердиня”.
Цього автора складно назвати “типовим прозаїком”. У свої 30 років Макс Кідрук встиг побувати у 31 країні, серед яких Мексика, Еквадор, Перу, Китай, Чилі, Бразилія, Ангола, Намібія, Нова Зеландія, Узбекистан та інші.
Сам автор каже, що ніколи не вкладає у книгу те, чого він не знає. Більшість з того, про що пише прозаїк, перевірене на власному досвіді або ж взяте з авторитетних джерел. У цьому йому допомагає освіта інженера-енергетика, яку він здобував у КПІ та Королівському технологічному інституті Швеції.

This entry was posted in Анонси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий