ОК РУСАЛ оголосила новий грантовий конкурс в рамках програми «Територія РУСАЛу»

У Миколаєві 15 квітня стартує конкурс для бюджетних, освітніх та соціальних установ, некомерційних організацій та організацій малого та середнього бізнесу в рамках соціальної програми «Територія РУСАЛу».
У 2014 році програма буде реалізована в 10 регіонах присутності Компанії РУСАЛ в Росії і в Україні .
По словам генерального директора МГЗ Дмитра Мирного, – проекти, що одержують гранти в рамках програми «Територія РУСАЛу», мають бути спрямовані на розвиток соціальної інфраструктури – реконструкцію, ремонт і оснащення об’єктів у сфері освіти, фізкультури і спорту. Також компанія готова підтримати проекти, метою яких буде підтримка і розвиток громадських і молодіжних ініціатив в професійній самореалізації, проведення добровольчих акцій, екологічних заходів, розвиток науково-технічної творчості.


У 2013 році в Миколаївському регіоні на конкурс була подана 101 заявка. З них 14 проектів успішно пройшли експертну комісію і були профінансовані компанією РУСАЛ. Сукупний внесок соціальних інвестицій компанії в реалізацію проектів склав в регіоні 1,2 млн. грн.
- За час реалізації проектів було проведено 28 дитячих свят, 18 театралізованих вистав з навчання дітей основам безпечної життєдіяльності, 26 навчальних тренінгів та лекцій, 31 спортивний захід. В рамках проектів створені навчальні відеофільми та книги на краєзнавчу тематику, – розповідає головний адміністратор програм ЦСП Анастасія Євдокимова. – Для дітей та молоді в регіоні створені і працюють 16 гуртків та секцій. Завдяки фінансуванню компанією РУСАЛ інфраструктурних проектів, в Миколаєві з’явився мотузковий парк пригод «Драйв», в Корабельному районі побудоване спортивне містечко, найближчим часом завершаться будівельні роботи зі створення планетарію в дитячому містечку «Казка». Загальне охоплення учасників проектів склало в регіоні понад 20 тис. чоловік.


- При відборі проектів компанія РУСАЛ цього року планує враховувати думку городян, – каже директор представництва ЦСП компанії РУСАЛ в Україні Олена Ожема. – Також ми хочемо, щоб підтримані нами проекти приносили користь жителям якомога довше, тому навіть після закінчення фінансування будемо продовжувати співпрацю з усіма переможцями.
Цього року географія програми “Територія РУСАЛу – 2014» включає м. Миколаїв і Жовтневий район Миколаївської області. На реалізацію соціальних проектів передбачається сума гранту до 25 тис. грн , інфраструктурних – до 500 тис. грн.
Адміністрування та організаційний супровід програми здійснює Центр соціальних програм РУСАЛу. Заявки на участь приймаються до 30 травня 2014 року. Отримати аплікаційну форму, а також додаткову інформацію про конкурс можна на сайті ЦСП компанії РУСАЛ в Україні csp-nikolaev.com.ua або за адресою: 54052, м. Миколаїв, пр. Жовтневий, 325 / 1, тел.: ( 0512 ) 63-66-96 .

This entry was posted in Корпоративна соціальна відповідальність, Новини, Поточні конкурси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий