Молодь МГЗ ділиться досвідом

Молодіжна рада проммайданчика МГЗ поділилась досвідом з молоддю СМП «Октябрьск». Для них металурги в Центрі соціальних програм компанії РУСАЛ провели тренінг «Ефективне командоутворення » і розповіли про свою діяльність.
- Ми досить молода організація, і тому хочемо перейняти досвід у молоді проммайданчика МГЗ, – розповідає голова молодіжної організації СМП «Октябрьск» Ольга Кателіна. – Нам цікаво дізнатися особливості роботи молодіжної ради, її структуру для того, щоб впровадити подібне на нашому підприємстві. Ми хочемо стати ефективною організацією та брати активну участь як у житті нашого підприємства, так і в соціальному житті нашого міста.
Тренінг «Ефективне командоутворення» молодь проммайданчика МГЗ вибрала не випадково. Його провідна мета – це формування лідерів з числа молоді.


- Молодь – це активна ланка, з якої ми формуємо кадровий резерв, майбутніх керівників, – ділиться досвідом член МР проммайданчика МГЗ Наталія Кудрявцева. – На таких тренінгах можна зрозуміти хто здатний бути керівником, хто здатний бути оратором. І вже виходячи з цього, потрібно розвивати здібності людини.
- Ми хочемо на цьому тренінгу поділитися власним досвідом: як об’єднати людей, як їх мотивувати, як створити актив, – говорить керівник освітнього напрямку МР проммайданчика МГЗ Вікторія Гоман . – Адже головне завдання – це зацікавити молодь спільною діяльністю, яка принесе користь не тільки окремим учасникам команди, окремому підприємству, але і суспільству в цілому.

Цей тренінг – перший, але далеко не останній захід у роботі молоді двох великих підприємств. Ці небайдужі люди з активною життєвою позицією впевнені, що спільними зусиллями вони зможуть зробити життя в нашому місті краще, адже саме вони і є майбутнє нашої країни.

This entry was posted in Корпоративна соціальна відповідальність, Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий