Зробимо перлину Корабельного чистою!

У рамках акції «Зробимо Україну чистою!» Молодь проммайданчика МГЗ і СМП «Октябрьск» об’єднала зусилля і провела суботник на території перлини Корабельного району – парку «Богоявленський».


Сьогодні парк «Богоявленський» – це заболочена місцевість, поросла очеретом і завалена сміттям, який мешканці навколишніх будинків і відпочиваючі залишають тут після «спілкування» з природою. Молодь двох підприємств під час суботника зібрала розкидані всюди папірці, скляні та пластикові пляшки і інше сміття.
- Я живу в Миколаєві більше 10-ти років і часто відвідую цей парк зі своєю родиною, – говорить представник Молодіжної організації СМП «Октябрьск» Андрій Шинкаренко. – Ми любимо відпочивати біля джерела і нам неприємно дивитися, як некультурні люди після себе залишають гори сміття. Тому ми з молоддю МГЗ вирішили провести суботник і зробити спільний внесок в чистоту і порядок нашого району.


- Чистота починається з кожного з нас, – впевнений представник Молодіжної ради проммайданчика МГЗ Олександр Кліндух. – Я спеціально взяв сьогодні з собою своїх двох синів, щоб вони взяли участь у прибиранні парку, зрозуміли, що сміття відразу потрібно викидати в урну, і тоді навколишня природа буде радувати нас своєю красою і чистотою.
- Як і багато жителів Корабельного району, я вважаю парк «Богоявленський» «серцем» району, – розповідає Сергій Нанакін. – Мені дуже хочеться, аби гості цього прекрасного місця, де знаходилася садиба князя Потьомкіна, де був грандіозний парк, фонтани, гранітна купальня, більш уважніше та дбайливіше ставилися до історичної цінності і прекрасного оазису природи.

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий