Відбувся фінал спартакіади дошкільних навчальних закладів Корабельного району міста Миколаєва

За підтримки Миколаївського глиноземного заводу ОК РУСАЛ вже в дев’ятий раз відбулася спартакіада серед дошкільних навчальних закладів Корабельного району міста Миколаєва. Цього року її організатором виступив колектив дитячого садка № 103 .


- У жовтні минулого року ми провели урочисте відкриття на базі дитячого спортивного комплексу. Сьогодні тут же ми проводимо фінальні змагання, – говорить завідувач дитячим дошкільним закладом № 103 Олена Афанас’єва. – У зимовий період у нас проходили міжсезонні змагання. Вихованці дитячих садків тренувалися, готуючись до сьогоднішнього вирішального етапу. Я хочу висловити подяку генеральному партнеру змагань – ОК РУСАЛ за підтримку здорового способу життя серед нашого підростаючого покоління.
- Корабельний район сьогодні єдиний у Миколаєві, де шляхом проведення таких спартакіад просуваються ідеї масового спорту серед дітей та молоді, – розповідає генеральний директор МГЗ Дмитро Мирний. – Для нас це важливо. Діти ростуть здоровими, цілеспрямованими, і від того, якими вони виростуть, залежить благополуччя і добробут нашої країни.
Участь у фінальних змаганнях взяли команди 11 дошкільних установ району. Напередодні канікул основною темою спартакіади став відпочинок на морі, тому назви і завдання естафет були відповідними: «На морській хвилі», «Підводне полювання» і багато інших. Разом з дітьми участь у конкурсах приймали і їх батьки.


- Свята подібного роду зміцнюють родинні стосунки, сприяють формуванню спільних інтересів, – вважає директор ЦСП компанії РУСАЛ Олена Ожема. – Дітки звикають до системних занять фізичною культурою, вчаться працювати в команді.
У перервах між конкурсами дітей розважали казкові герої, свої вміння і таланти демонстрували творчі колективи дитячих садків і команди з синхронного плавання СКПБ «Водолій».
За підсумками змагань члени журі визначили переможців. Перше місце цього року посіла команда дитячого садка № 144. Друге у команди дитячого садка № 132. Третє місце в нелегкій боротьбі завоювали малюки дитячого садка № 134 .

Призери та всі учасники спартакіади отримали почесні грамоти та подарунки. Фіналістам компанія РУСАЛ вручила сертифікати на придбання спортивного інвентарю для дошкільних установ. А головному організатору – педагогічному колективу дитячого садка № 103 – презентували комп’ютер.

Головний прапор спартакіади урочисто передали дитячому садку № 110, який стане організатором десятої ювілейної спартакіади наступного року.

Координацію проведення заходів здійснює Фонд «Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні».

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий