Молоді Корабельного району міста Миколаєва допомагають розвивати «Street Workout»

У Миколаївській школі № 29 відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика для заняття модним сучасним видом спорту – Street Workout (силові вправи на турніках і брусах).
Її створення стало можливим завдяки реалізації проекту «Здорові діти – здорова нація», який був підтриманий грантовим конкурсом «Територія РУСАЛу».
Ціль проекту – створити умови для масових занять спортом для школярів, долучити їх до здорового способу життя, знайти друзів та однодумців. З цією метою були встановлені нові турніки, реконструйована шкільна спортивна площадка.

- У зв’язку з різким падання рівня здоров’я підростаючого покоління необхідно відірвати їх від комп’ютерних ігор і долучити до здорового способу життя. Завдяки компанії РУСАЛ, ми створили територію, яка вже зараз стала цікавою для понад 200 дітей і підлітків мікрорайону, – коментує подію керівник проекту, педагог Миколаївської загальноосвітньої школи № 29 Наталія Гайченко.
- Я займаюся воркаутом один рік. Всьому навчався сам. Спорт – це частина мого життя, – каже Павло, учень школи № 29.
Під час заходу були підбиті підсумки проекту, озвучені плани на майбутнє і продемонстровані відеоролики з метою мотивувати дітей приєднатися до руху «Workout» у Корабельному районі. А для створення святкового настрою група підтримки, до складу якої увійшли школярки 8-11-х класів, виконала спортивний танець під авторську пісню вчителя музики Ольги Чебану.
Після офіційної частини свято перемістився на шкільну спортивну площадку, де старшокласники продемонстрували всі можливості нових турніків і вже наявні досягнення в цьому виді спорту.
Адміністрування програми «Територія РУСАЛу» здійснює Фонд «Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні».
 
 
This entry was posted in Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий