Набір учасників з України для міжнародного заходу із побудови партнерства “East & West Building Projects for Rural Youth”

Учасники для проекту із побудови міжнародного партнерства “East & West Building Projects for Rural Youth” у Вірменії

Центр європейських ініціатив оголошує набір учасників з України для міжнародного заходу із побудови партнерства “East & West Building Projects for Rural Youth”, який відбудеться 1-9 грудня 2012 року у м. Діліжан, Вірменія. В проекті візьмуть участь молодіжні лідери та представники громадських організацій з 16 країн.

Головним завданням проекту є надати можливість молодіжним працівникам, менеджерам молодіжних проектів та молодіжним лідерам, що працюють з молоддю у сільській місцевості зустрітися, поділитися досвідом та гарними практиками роботи з молоддю та розробити спільні проекти, які нададуть підтримку та забезпечать активну участь сільської молоді.

Побудова партнерства буде основним елементом проекту, адже розроблені спільно проектні ідеї та їх подальша реалізація стануть найкращим результатом нашої роботи.

Програма заходу включатиме наступні елементи неформальної освіти: робота в групах, дискусії, рольові ігри, симуляції тощо. Також, учасники матимуть можливість зустрітися із місцевою молоддю з метою краще зрозуміти виклики, з якими вона стикається.

Захід відбудеться за підтримки програми Європейського Союзу «Молодь в дії».

Хто може взяти участь:

* молодіжні працівники, менеджери молодіжних проектів, молодіжні лідери, що працюють з молоддю у сільській місцевості;

* мають достатній рівень володіння англійською мовою;

* мають чинний закордонний паспорт.

Дата проведення: 1-9 грудня 2012 року.

Місце проведення: м. Діліжан, Арменія.

Організатори забезпечують: харчування, проживання, участь у всіх елементах програми, необхідні матеріали та обладнання, а також оплачують 70% проїзду.

За рахунок учасників: 30% від вартості проїзду, медичне страхування, реєстраційний внесок – 15 євро.

Як подати заявку: бажаючі взяти участь, будь-ласка, до 15 листопада 2012 року включно заповніть анкету та надішліть її на електронну адресу in…@eu.sumy.ua. Так як кількість місць обмежена, відбір учасників буде відбуватись на конкурсній основі.

 Форма заявки

This entry was posted in Анонси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий