Як вихованці Шевченківського інтернату «скарби» шукали!


Молодіжна рада проммайданчика МГЗ відсвяткувала День захисту дітей разом з вихованцями будинку-інтернату села Шевченкове. Для них металурги організували та провели «Піратський квест».

- Ми поділили дітей на 5 команд по 5 чоловік , – розповідає керівник соціального напряму молодіжної ради проммайданчика МГЗ Руслан Алієв. – Кожна команда стартувала з різних куточків інтернату. Учасникам необхідно було проявити кмітливість, згуртованість, фізичну підготовку та вміння мислити логічно для подолання різних станцій. Пройшовши кожну з них, учасники квесту отримували шматочок карти, яка в підсумку вказувала на місце, де знаходилися «скарби».
Шлях до «скарбів» був не легким. Юні «пірати» долали «болотисті» ліси,


«рятували» диких тварин, що потрапили в біду, вчилися без компаса орієнтуватися на місцевості, відгадували загадки, будували піратський корабель і багато іншого.
- Ми вже не вперше приїжджаємо в Шевченківський інтернат, – каже голова молодіжної ради проммайданчика МГЗ Андрій Велігін. – Тут чудові, допитливі діти, які активно беруть участь у наших заходах. Вони спортивні, цілеспрямовані, ерудовані. Ми хотіли б, щоб діти весело провели час. І, гадаю, нам це вдалося.
Найголовніше, що в цьому квесті не було переможених. Кожна команда, виконавши в точності всі завдання, змогла знайти свої « скарби»: настільні ігри, головоломки, цікаві книжки. Все це для дітей стало особливо актуальним в період канікул, що настали. Так що «піратський» свято вдалося на славу!

This entry was posted in Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий