«Малі олімпійські ігри» пройшли для дітвори з Корабельного 1-го червня.

Представники молодіжної ради проммайданчика МГЗ за підтримки Центру соціальних програм компанії РУСАЛ 1-го червня провели для діток Корабельного району «Малі олімпійські ігри» . Їх учасниками стали понад 50 дітей. До організації свята активно підключилися їхні батьки, небайдужі підприємці: Василенко Віталій Валерійович і Топча Людмила Олександрівна, які надали музичну апаратуру, безкоштовне морозиво, посуд та інше.


- Ми дуже раді, що на пропозицію провести дитяче свято в Корабельному районі відгукнулося стільки людей, – говорить представник молодіжної ради проммайданчика МГЗ Олександр Муравський. – Спочатку все замислювалося тільки як спортивні змагання, але потім переросло в дійсно грандіозне шоу з численними творчими виступами наших діток. Адже кожна дитина талановита по-своєму і, мені здається, нам вдалося повною мірою показати численні дитячі захоплення і можливості.


Участь в « Малих олімпійських іграх » взяли всі бажаючі дітлахи від 4 -х років і старше. Найменші демонстрували свої вміння в «ралі» на машинках, збирали екзотичні фрукти, брали участь у захоплюючій грі «Дощик – сонечко». Дітей більш дорослих очікували спортивні змагання, ігри на логіку, уважність, квест «Знайди скриню минулого» та багато іншого. За час свята учасникам вдалося навіть «перевиховати» злу Бабу Ягу, яка наприкінці змагань остаточно вирішила стати хорошою спортсменкою.


Ну і, звичайно, на всіх дітей на завершення спортивного свята чекали медалі, подарунки від Центру соціальних програм і солодкий стіл, організований батьками.

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий