Металурги допомогли сім’ям, постраждалим під час вибуху будинку на Намиві у Миколаєві.

Колектив підприємства вже з перших хвилин трагедії, що сталася на Намиві, по вулиці Лазурна, 40 відгукнувся на заклик про допомогу і надав рятувальникам єдиний на Миколаївщині унікальний кран Liebherr. Довжина його стріли сягає 72-х метрів, він працює там, де звичайний кран просто не може розвернутися.
Працювати ювелірно на такій техніці на МГЗ можуть лише два спеціаліста: Анатолій Коршун та Олександр Ревякін. За проявлений професіоналізм під час ліквідації наслідків надзвичайної ситуації вони отримали листи подяки та грошову винагороду від начальника Головного управління ДСНС України в Миколаївській області Максима Грицаєнко.


Також на підприємстві оголосили про збір коштів для постраждалих родин. Співробітники проммайданчика МГЗ зібрали для них 56,143 тис. грн., а відправили – більше 112 тис. грн.
Коли на підприємствах проммайданчика МГЗ кинули заклик допомогти землякам, більшість, незалежно від посади та особистих доходів, вирішили перерахувати частину своєї зарплати до фонду допомоги постраждалим. У зборі коштів взяли участь співробітники практично усіх підрозділів п’яти миколаївських підприємств компанії РУСАЛ.
– Колектив проммайданчика МГЗ не залишився осторонь і зібрав особисті пожертвування. Це нормальний людський прояв співчуття, готовності підставити плече тим, хто опинився в складній життєвій ситуації, – зазначив генеральний директор МГЗ Дмитро Мирний. – Ми сподіваємося, що наш внесок допоможе тим, хто сьогодні особливо його потребує. Ми переговорили з керівництвом компанії і там, розуміючи тяжке становище постраждалих миколаївців, вирішили подвоїти суму, зібрану співробітниками підприємств проммайданчика МГЗ.
Благодійна акція завершилася. Всі бажаючі передали свої внески в загальну скарбничку. Металурги від чистого серця адресно відправили зібрану суму – більше 112, 286 тис. грн 28-ми найбільш постраждалим сім’ям. Адже чужої біди не буває.

This entry was posted in Корпоративна соціальна відповідальність. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий