У Миколаєві завершено прийом заявок на конкурс «Територія РУСАЛу -2014».

У Миколаєві цього року на конкурс подано 39 заявок від представників громадських, благодійних та молодіжних організацій, працівників бібліотечної системи та освітніх установ, представників мистецьких, музичних та спортивних шкіл, які розробили проекти, спрямовані на вирішення соціально значущих проблем міста Миколаєва та Жовтневого району Миколаївської області.
Серед загальної кількості заявок, поданих на конкурс, 12 проектів спрямовані на підвищення якості соціальної інфраструктури. Їх автори претендують на грант до 500 тис. грн., при цьому обов’язковою умовою тут є співфінансування не менше 50 % від суми, що вказана у заявці, як необхідна.


На конкурс малих грантів подано 27 заявок у чотирьох номінаціях: «Технології майбутнього», «Є ідея», «Мала батьківщина», «Здорове покоління». Тут максимальна сума гранту становить 25 тисяч гривень.

По завершенні прийому заявок почнеться оцінка поданих ідей експертною радою.
- До складу експертної ради входять люди, які є експертами в області благодійної та соціальної сфери, а також представники державних структур, громадських організацій, співробітники компанії РУСАЛ, – коментує директор представництва ЦСП компанії РУСАЛ в Україні Олена Ожема. – На підставі розробленої нами методики оцінки, проекти пройдуть експертизу, після чого автори кращих проектів будуть запрошені на публічний захист своїх ідей. І вже за результатами презентацій остаточно будуть обрані переможці .

Підведення підсумків конкурсу та оголошення кращих соціальних проектів цього року відбудеться наприкінці червня, а вже в липні переможці зможуть приступити до реалізації своїх проектів.
Переможцями конкурсу стануть найбільш яскраві проекти, що поєднують сучасний підхід, оригінальність ідеї, спрямованість на досягнення довгострокових результатів і реалістичність втілення. Ключовими критеріями оцінки є затребуваність, ступінь розробленості проектної ідеї і чітко сформульовані індикатори ефективності.
Адміністрування та організаційний супровід програми «Територія РУСАЛу – 2014» здійснює Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні .

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий