Свято «Разом з дітьми» в Корабельному районі вдалось на славу!

У Корабельному районі Миколаєва відбулося свято, присвячене Міжнародному дню захисту дітей. Захід був ініційований представництвом Центру соціальних програм компанії РУСАЛ в Україні спільно з молодіжною радою Миколаївського глиноземного заводу.

- Ми хочемо подарувати частинку радості, можливість повеселитися юним жителям Корабельного району, – сказав, вітаючи присутніх, генеральний директор МГЗ Дмитро Мирний. – Діти – це наше багатство, наше майбутнє, тому ми робимо наш внесок у наше майбутнє, а, головне, – ми хочемо, щоб цей день всі присутні провели з посмішкою на обличчі.


- Чудово, що за підтримки компанії РУСАЛ в нашому районі проходять такі свята, – сказав голова адміністрації Корабельного району Олександр Цуканов. – За нашими дітьми – майбутнє України, тому хочеться побажати їм радості, здоров’я, любові і удачі в житті. Зі святом!

Більше 1000 чоловік зібралося на площі, щоб взяти участь в іграх, естафетах, флешмобах та інших цікавих розвагах. Кожна дитина знайшла собі заняття до душі. Найменші створювали колективну роботу «Ми – за мирне небо», старші діти брали участь в конкурсі «Малюнок на асфальті».


- Усі охочі могли покататися на поні, зануритися в минуле і постріляти з лука або спробувати свої сили в міні-мотузяному парку, встановленому членами клубу активного відпочинку «Адреналін», – розповіла директор представництва ЦСП компанії РУСАЛ в Україні Олена Ожема. – Завдяки художницям аквагриму діти перевтілювалися у фей, принцес, тигренят, бетменів та інших казкових персонажів, а безкоштовне для всіх морозиво від приватного підприємця Віталія Василенко додало радості і прохолоди до цього літнього дня.

Сім’ї, які прийшли на свято у повному складі, взяли участь у спортивних змаганнях «Тато, мама, я – спортивна сім’я». 5 команд змагалися в ерудиції, спритності, проявляли свої артистичні таланти під час конкурсу караоке, демонстрували згуртованість і командний дух, адже на кону в якості супер-призу від профспілкового комітету проммайданчика МГЗ стояла путівка для всієї родини на море. За підсумками всіх конкурсів переможцем спортивних змагань стала сім’я Кліндух. Решта учасників отримали заохочувальні призи, які їм стануть у нагоді під час літнього відпочинку.

Вперше в історії міста на «іподромі» біля фонтану пройшов конкурс «Найшвидший наїзник». Учасники заїздів продемонстрували спритність в «управлінні» татом, сидячи на його шиї. Ті, хто досяг справжньої майстерності в цій нелегкій справі і прийшли до фінішу першими, отримали пам’ятні подарунки.


Протягом вечора дітей розважали клоуни, які грали із дітьми, роздавали солодкі призи і повітряні кульки

Всі, хто захоплюється спортом, в цей день взяли участь у змаганнях, організованих за підтримки представництва ЦСП компанії РУСАЛ в Україні молодіжною організацією «Альтер-Спорт» на території скейт-парку. Ролери, скейтери та БМХ-ери демонстрували свої вміння у виконанні різних трюків в двох категоріях – аматори і професіонали. Ну і, звичайно, всі призери отримали подарунки.
У цей день дійсно було багато подарунків, радості, дитячого сміху і щирих посмішок – власне для отримання цих позитивних емоцій і замислювалось свято в Корабельному районі, яке пройшло на відмінно!

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий