У селі Галицинове Жовтневого району Миколаївської області з’явився новий дитячий майданчик.

Його установка стала можливою завдяки угоді про соціальне партнерство між колективом Миколаївського глиноземного заводу і громадою села.


Це вже третій майданчик, який за останні кілька років з’явився на території села Галицинове завдяки підтримки МГЗ. Рішення про його встановлення жителі приймали колегіально. На вулиці Садовій проживає багато молодих родин з маленькими дітьми, а місця для організації дитячого дозвілля не було.


- Завжди приємно дивитися на щирі дитячі посмішки, чути радісний дитячий сміх, – говорить директор Центру соціальних програм компанії РУСАЛ Олена Ожема. – Все, що робить колектив МГЗ, робиться заради цих дітлахів, заради майбутнього покоління. Діти на цьому майданчику зможуть грати, розвиватися, знайдуть нових друзів. Крім дитячого майданчика, ми також в рамках угоди про соціальне партнерство в 2014 році профінансуємо придбання медичного обладнання для амбулаторії села, обладнання для дитячого саду і багато іншого.


- Ми з МГЗ – давні партнери, – вважає голова Галицинівської сільради Іван Назар. – Завдяки металургійному підприємству нам вдається вирішувати більшість важливих соціальних проблем. Сьогодні, завдяки заводу, ми встановили ще один дитячий майданчик в нашому селі. Це приємний подарунок для всіх наших жителів, особливо для дітей, і за нього ми говоримо величезне спасибі колективу заводу.


Після урочистого перерізання червоної стрічки генеральним директором МГЗ Дмитром Мирним і головою Галицинівської сільради Іваном Назаром діти із захопленням почали випробовувати нові гойдалки, каруселі. Також для них була організована весела розважальна програма з конкурсами та загадками.

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий