Клуб села Галицинове отримає друге життя в рамках грантового конкурсу «Територія РУСАЛу -2014»

Керівник Галіціновского сільського клубу Наталія Шафранська і адміністрація сільради Галицинове стали одними з переможців грантового конкурсу соціальних проектів «Територія РУСАЛу -2014». Вони вирішили відновити після пожежі свій клуб і, після підготовки і публічного захисту проекту, на експертній раді було прийнято рішення про виділення компанією РУСАЛ коштів для реалізації даної ідеї.
- Першого лютого цього року від замикання проводки, яка, до слова, була дуже стара, у нас загорілася частина клубу, – розповідає керівник Галицинівського сільського клубу Наталія Шафранська. – В результаті дуже постраждало приміщення, провалилася частина даху. У бюджеті коштів для ремонту не було, і тому ми взяли участь у грантовому конкурсі компанії РУСАЛ. Звичайно, ми дуже зраділи, коли дізналися, що стали одними з переможців.


– Ремонт клубу – проект інфраструктурний, – говорить директор Центру соціальних програм компанії РУСАЛ Олена Ожема. – Ми виділили для його відновлення 80 тисяч гривень, ще 40 тисяч, згідно з положенням конкурсу, надає сільська рада. Зараз тут вже почалися будівельні роботи, планується часткова заміна покрівлі, відновлення перекриттів, внутрішні ремонтніі роботи, заміна проводки та багато іншого.


Після реконструкції цієї частини клубу тут будуть відкриті дитячі гуртки: вишиваня, малювання, танці. Ремонтні роботи планується завершити до дня села Галицинове, який жителі відзначать у вересні цього року.
Адміністрування та організаційний супровід програми «Територія РУСАЛу-2014» здійснює Центр соціальних програм РУСАЛу.

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий