Новий фізіотерапевтичний кабінет з’явився в амбулаторії села Галіцинове Жовтневого району завдяки МГЗ

Галіцинівська амбулаторія сімейної медицини обслуговує близько 2,5 тисяч місцевих мегканців. Серед них – понад 500 дітей, пенсіонери. В рамках угоди соціального партнерства між МГЗ компанії РУСАЛ та сільською радою для медустанови було придбано нове фізіотерапевтичне обладнання.


- Ми придбали для амбулаторії села апарат для біорезонансної магнітоквантовох терапії «МІТ-МТ», апарат для електрофорезу «МИТ-ЕФ2», прилад низькочастотної електротерапії «Радіус-01», ультразвуковий інгалятор «ВУЛКАН-1», апарат УЗТ та магнітотерапії «МІТ- 11 », електрокардіограф« Мідас-ЕК1Т », ультрафіолетовий кварцовий опромінював « ОУФД-01» « Сонечко », – розповідає директор представництва ЦСП компанії РУСАЛ в Україні Олена Ожема. – Сьогодні це найсучасніша апаратура, яка є на нашому ринку.

- У нас з’явилася унікальна можливість більш якісно лікувати односельчан на місці, – розповідає завідувач Галіцинівської амбулаторії сімейної медицини Мирослав Біляк. – Тепер людям у віці, мамам з дітками немає необхідності на всі ці процедури їздити до Жовтневої ЦРЛ.


- Надане фізіотерапевтичне обладнання дає можливість наблизити жителів села Галіцинове по суті до санаторно-курортного лікування, – впевнений фізіотерапевт Жовтневого району Геннадій Корнєєв. – Даний вид лікування настільки всеохоплюючий, що входить в усі сфери медицини, аж до реанімації. Це крок вперед для лікування пацієнтів, які страждають хронічними захворюваннями, та значне покращення профілактики для попередження виникнення хвороб.

Медсестри амбулаторії пройдуть спеціальне двомісячне навчання для роботи на новому обладнанні, отримають всі необхідні допуски, і фізіотерапевтичний кабінет прийме своїх перших пацієнтів.

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий