«Хто розумніший» – визначали в Шевченківському інтернаті на Миколаївщині

Представники Молодіжної ради проммайданчика Миколаївського глиноземного заводу в черговий раз відвідали діточок в Шевченківській школі-інтернаті, що на Миколаївщині. Цього разу активісти МР провели там інтелектуальну гру «Брейн-ринг».


У грі брали участь 3 команди по 5 чоловік. «Торпедо», «Мега» і «Форд» – такі назви були вибрані вихованцями інтернату для своїх команд.
Гра складалася з 5 розділів: міста світу, спорт, тварини, казки та професії. У кожному розділі 10 питань різного рівня складності. Кожна правильна відповідь заохочувалась балами і невеликими призами.

- Ми хотіли показати дітям, що вчитися – це весело, цікаво і пізнавально, – розповідає керівник освітнього напрямку Молодіжної ради проммайданчика МГЗ Вікторія Гоман. – А найкраще це показати через ігрову форму, тому був обраний «Брейн-ринг» – інтелектуальна гра яка популярна сьогодні в багатьох країнах.


В перерві відбулася гра з глядачами. А потім команди знову включилися в боротьбу. З новими силами і жагою до перемоги учасники дійшли до фіналу, відповідаючи на цікаві, підчас каверзні питання. У підсумку, після підрахунку балів, на 3 місці опинилася команда «Форд», а ось «Мега» і «Торпедо» набрали однакову кількість балів, і судді прийняли рішення про додаткові питання. Переможцем стала команда дівчаток «Мега». Всі команди отримали розвиваючі подарунки.

- Діти вражені цією грою, – ділиться думкою керівник соціального напряму молодіжної ради проммайданчика МГЗ Руслан Алієв. – Усім все дуже сподобалося, і учні школи-інтернату запросили нас на товариський матч з міні-футболу. Ми виклик прийняли. Суперник трапився серйозний, так як хлопці торік виграли «Кубок губернатора-2013». Тож ми будемо готуватися.

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий