Міжнародна програма з розвитку лідерства #UNITEDFORPEACE в Польщі, Литві, Україні

(6-12 та 24-30 листопада).
ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВИБІР запрошує студентів, журналістів, активістів, волонтерів, митців, політиків, бізнесменів та експертів з України віком від 18 до 45 років, з усіх регіонів України взяти участь у проекті “ПОЛЬЩА ТА ЛИТВА: 10 РОКІВ У ЄС” в рамаках кампанії #UNITEDFORPEACE.


“ПОЛЬЩА ТА ЛИТВА: 10 РОКІВ У ЄС” це тижнева громадська місія українців в Європу з нагоди початку асоціації України з ЄС, річниці Саміту СхП у Вільнюсі та 10-ї річниці членства Польщі та Литви у ЄС.

Метою проекту є ознайомлення учасників з України із успішним євроінтеграційним шляхом Польщи та Литви. Неформальне спілкування із європейцями, цікаві екскурсії та офіційні зустрічі, вільний час – це візитна картка проекту.

Весь набутий у проекті досвід учасники зможуть використати для проведення своїх презентацій, лекцій та заходів на підтримку кампанії #UNITEDFORPEACE в школах, університетах та своїх громадах.

Польсько-литовсько-український проект “ПОЛЬЩА ТА ЛИТВА: 10 РОКІВ У ЄС” – це частина інформаційної кампанії #UNITEDFORPEACE, що розпочата людьми доброї волі у форматі неприбутковиого, волонтерського, не політичним альянсом LITPOLUKR з нагоди відзначення:

Вступу в дію Асоціації України з ЄС (з 1 листопада 2014 року)
Створення LITPOLUKRBRIG 19 вересня ц.р,
25-ї річниці акції солідарності народів “Балтійський шлях”
Дня Незалежності Республіки Польща (11 листопада 2014 року)
25-ї річниці руху “Солідарність” (Польща)

В ході проекту учасники відвідають Вільнюс, Краків, Варшаву, Каунас, Львів, Люблін, Друскінінкай. Відвідають на запрошення друзів України Сейм Польської Республіки та Сейм Литовської республіки, адміністрації міст Вільнюс, Краків, Варшава.

Наразі аплановано дві сесії проекту:

з 6 по 12 листопада
з 24 по 30 листопада 2014 року

Беріть участь у проекті “ПОЛЬЩА ТА ЛИТВА: 10 РОКІВ У ЄС” якщо хочете:

• Підтримати ідею співпраці між народами заради миру
• Вивчити історію успішного європейського вибору Литви та Польщи
• Дізнатися більше про життя поляків та литовців в Україні
• Знайти нових друзів у Польщі та Литві
• Долучитися до створення україно-польсько-литовської сторінки у Wiki
• Продовжити навчання в університетах Варшави та Вільнюсу
• Розпочати бізнесу або інші проекти з партнерами у ЄС

Висвітлення заходів та подорожей у рамках проекту відбуватиметься на офіційних сайтах та сайтах партнерів і друзів альянсу.

Місяця Литви в Україні 2014
Тижні Польщи в Україні 2014
Сайті новин ЄВРОПЕЙСЬКОГО ВИБОРУ

Детальне запрошення для учасників компоненту “ПОЛЬЩА ТА ЛИТВА: 10 РОКІВ У ЄС” (PDF) – goo.gl/cMJrsw При реєстрації до 15 листопада – потрібен діючий закордонний паспорт; при реєстрації після – діючий закордонний паспорт з відкритою шенгенською візою.

Реєстрація на події в Україні – безкоштовно, попередня реєстрація онлайн – goo.gl/MOYeBP ,телефоном, через онлайн приймальню організації. Контактна інформація для учасників та партнерів: ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВИБІР, Команда #UNITEDFORPEACE, e-mail: eu4ukr @gmail.com, tel: +38 050 308 14 92, www.europeanchoice.info

Також, нагадуємо учасникам про необхідність завершити реєстрацію цього тижня

Для цього Вам потрібно:
1) Знайти найближче відділення ДЕЛЬТАБАНКУ поруч із Вами. Скористайтеся зручною картою відділень на сайті банку за цим посиланням.
2) Завітайте до банку та в касі банку зробіть поповнення карткового рахунку в гивнях MasterCard № 5498 1800 0045 1847 (Кирил Животовський) на суму 1900 грн.
3) Фото вашої квитанції відправте разом із першою сторінкою Вашого дійсного закордонного паспорту на eu4ukr@gmail.com з темою листа “ПОЛЬЩА:10 РОКІВ У ЄС”

Дякуємо тим хто вже це зробив і відправив свій паспорт на нашу електронну адресу.

КОМАНДА ЄВРОПЕЙСЬКОГО ВИБОРУ

This entry was posted in Європейська інтеграція. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий