Стартувала 8 спартакіада дитячих садків Корабельного району

 В рамках програми соцпартнерства МГЗ і міста стартувала спартакіада серед дошкільних закладів Корабельного району. Вже 8-й рік поспіль в районі проводяться подібні спортивні змагання як між учнями шкіл, так і між дошкільнятами. Нинішня спартакіада для малюків присвячена року здоров’я і спорту в Україні.
У спартакіаді взяли участь команди дев’яти дитячих садків: № 106, 110, 111, 133, 125, 132, 134,144,139.
Почесними гостями та членами журі виступили заступник голови адміністрації Корабельного району Красножон В.Л., завідуюча відділом з прав молоді, культури та спорту Корабельної районної адміністрації Богдан І.І., в.о. директора Фонду «Центр соціальних програм РУСАЛу» Долуда А. В., завідуючі дитячими садами № 139 Голян Л. П., № 125 – Травіна А.Н., № 106 – Дмитрієва В.П., методист ФОКу заводу «Океан» Кірова Л. І.
Завідуюча дитячим садком № 106, координатор спартакіади дитячих садків Дмитрієва В.П. зазначила, що «ця традиція для нас почесна, і ми підтримуємо її, а для дітей – це величезне свято. Протягом року наші вихованці проведуть на базі садів конкурси сімейних команд «Тато, мама, я – спортивна сім’я», кращі команди будуть представлені у фінальному етапі «Олімпійські резерви», який пройде в квітні 2013 року.
- Популяризація здорового способу життя є одним з пріоритетних напрямків компанії РУСАЛ, – коментує подію в.о. директора Центру соціальних програм РУСАЛу Ганна Долуда. – Такі заходи прищеплюють любов до спорту з дитинства, розвивають силу, витривалість, сміливість, організованість, командний дух.
Всі учасники змагань отримали подарунки та медалі.
Координацію проведення спартакіад здійснює Фонд «Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні».

 
 
This entry was posted in Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий