“Є-ДІЯ” ЗАПРОШУЄ НА МОЛОДІЖНІ ДЕБАТИ: ЧИ Є В РЕГІОНАХ УКРАЇНИ СПІЛЬНІ ЦІННОСТІ, ЯКІ ЗДАТНІ ОБ’ЄДНАТИ КРАЇНУ?

Запрошуємо студентську молодь взяти участь у тренінгах з дебатної майстерності, які відбудуться протягом грудня 2014-лютого 2015р. в м. Вінниця, Львів, Суми та Кременчук.

Взявши участь в тренінгах Ви зможете:

- більше дізнатися про загальнолюдські цінності;

- навчитись вести дебати та використовувати інформацію для підтвердження думки;

- вдосконалити свої навики публічних виступів;

- спробувати власні сили в дебатуванні у регіональних і фінальних дебатах;

- знайти нових друзів.

аходи відбудуться в рамках проекту “Молодіжні дебати: чи є в регіонах України спільні цінності, які здатні об’єднати країну?”, що здійснює громадська організація «Вінницький регіональний центр інформації «Креатив» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Партнером проекту виступає ініціативна група «Є-Дія» Мережі центрів європейської інформації України з регіональними партнерами:

ЛМГО “Інститут політичних технологій”, м. Львів
ГО Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр “Європейський клуб”, м. Кременчук Полтавської області
СМГО Центр європейських ініціатив, м. Суми

Проект спрямований на покращення порозуміння, налагодження діалогу та зв’язків студентів 4 регіонів України (м. Вінниця, Львів, Кременчук, Суми) через проведення тренінгів та дебатних турнірів на тему спільних цінностей, які здатні об’єднати країну.

Запрошуємо зацікавлені команди у складі 4 студентів-учасників, які досягли 16 років, з Вінниці, Львова, Сум та Кременчука зголошуватися на участь у проекті. Кожна команда має мати додатково координатора (лідера), який готовий буде супроводжувати команду на тренінгу, регіональному та фінальному дебатних турнірах. Обов’язковою умовою є повноцінна участь команди протягом чотирьох днів тренінгу, а також участь у регіональному та виїзному фінальному (у випадку виходу в фінал) дебатних турнірах.

Учасники проекту будуть забезпечені роздатковими матеріалами та харчуванням під час проекту, а також будуть покриті витрати команд на проїзд та проживання під час фінальних дебатів.

Про точні дати, місце та час проведення тренінгів відібрані учасники будуть повідомлені завчасно.

Для подання заявок необхідно до 10 листопада 2014р. заповнити онлайн-анкету від команди: http://goo.gl/forms/2cjnxJrZMf

Контактні особи:

Оксана Бондар, +38-067-4331033, oksana.bondar.v@gmail.com

Наталя Датченко, +38-099-9372423, NDatchenko@gmail.com

http://vn.ukrcei.org/


Мережа центрів європейської інформації України (Мережа ЦЄІУ) об’єднує 18 регіональних інформаційно-просвітницьких ресурсних центрів з питань європейської інтеграції в містах Вінниця, Дніпропетровськ, Івано-Франківськ, Кіровоград, Кременчук, Луганськ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Рівне, Суми, Тернопіль Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів та офіційного партнера Мережі ЦЄІУ — Центр регіонального розвитку «Топ-Кая» (АР Крим). Центри європейської інформації України були створені в 2006-2008 рр. за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”. Місія Мережі центрів європейської інформації України – сформувати в Україні суспільство, яке базується на європейських цінностях. Портал – http://ukrcei.org , e-mail: ukrcei@gmail.com

This entry was posted in Європейська інтеграція. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий