Закриття сезону і день туризму відзначили миколаївці в мотузковому парку в Корабельному районі

Однієї суботи на початку жовтня в Миколаєві в мотузковому парку Корабельного району було багатолюдно. Малюки та підлітки прийшли, щоб взяти участь в аматорських змаганнях зі скелелазіння та туристичних естафетах. Організаторами цього веселого спортивного заходу стали клуб активного відпочинку «Адреналін» та представництво Центру соціальних програм компанії РУСАЛ в Україні.


- Ми вирішили таким чином в Корабельному районі відзначити і день туризму, і закриття сезону, тому що цього року мотузковий парк тут працюватиме до 8 жовтня, – розповів голова «Миколаївського молодіжного муніципалітету» Антон Миколаєвич. – Завдяки фінансовій допомозі компанії РУСАЛ нам вдалося реалізувати цей проект і, як мені здається, наш мотузковий парк, нехай і за короткий час, став улюбленим місцем активного відпочинку для жителів як Корабельного, так і Жовтневого районів Миколаївщини.


- Антон Миколаєвич вже вдруге перемагає в нашому грантовому конкурсі «Територія РУСАЛу», – каже директор представництва Центру соціальних програм компанії РУСАЛ в Україні Олена Ожема. – Зараз, дивлячись у щасливі дитячі обличчя, бачачи, як вони за руку тягнуть сюди своїх батьків, ми розуміємо, що це дійсно вдалий проект, якого так не вистачало дітям цього району. Активний сімейний відпочинок, спорт, здоровий спосіб життя – це цінності, які ми намагаємося популяризувати. І завдяки таким ініціативним миколаївцям як Антон Миколаєвич робити це вдається з максимальною ефективністю.


Діти, які прийшли у мотузковий парк, перевіряли свою спритність, підіймаючись на скеледром, змагалися у швидкості подолання мотузкових етапів різної складності. Всі бажаючі демонстрували свої творчі здібності під час конкурсу «Малюнок на асфальті», брали участь у різноманітних майстер-класах.
Найшвидші, найспритніші, найсміливіші, активні та творчі отримали призи від організаторів

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий