У Миколаєві шукають добрих Дідів Морозів та Снігуроньок

Миколаївський благодійний фонд «Центр соціальних програм» запрошує всіх жителів Миколаєва приєднатися до благодійної акції «Добрий Дід Мороз», мета якої – виконання новорічних бажань дітей-сиріт та інвалідів, дітей з багатодітних та малозабезпечених родин.

Акція проходить вже четвертий рік поспіль. За час її проведення завдяки небайдужим людям вдалося виконати бажання понад 400 дітей-інвалідів, дітей з малозабезпечених і багатодітних сімей міста Миколаєва та області.

Відчути себе Дідом Морозом або Снігуронькою дуже просто. На спеціально створеному Новорічному порталі компанії РУСАЛ ( http://novogodniy-marathon.ru/ або http://novogodniy-marafon.ru/ ) зібрані листи дітей з малозабезпечених, неповних, багатодітних, кризових сімей, дітей, які прибули із зони АТО, і будуть цей Новий рік зустрічати далеко від звичної затишної обстановки. Перейти за вищезазначеним посиланням можна з будь-якого домашнього комп’ютера, далі натисніть вкладку «Зробити подарунок дитині». Потім, щоб побачити список дітей до їх побажань, необхідно з переліку міст обрати Миколаїв. Тут ви можете подивитися коротку анотацію про кожного малюка, побачити лист, написаний його рукою Дідові Морозу.
Якщо чиясь мрія дісталася до вашої душі, і ви вирішили подарувати дитині диво, заповніть анкету, щоб подарунок не був кимось продубльований.

Ви можете придбати подарунок самостійно, а можете залучити друзів, колег або знайомих, щоб порадувати обрану вами дитину. Придбаний подарунок вам потрібно принести організаторам акції за адресою: пр. Жовтневий, 325/1 (це робиться виключно для того, щоб переконатися в тому, що жодна дитина, яка написала листа Діду Морозу, не залишиться без свого презенту). Городяни, які беруть участь в акції, зможуть особисто вручити подарунок дитині на новорічному «вогнику», який відбудеться 19 грудня в Миколаївському академічному художньому російською драматичному театрі. Саме там ви зможете пересвідчитися в прозорості акції і переконатися, що ваш подарунок дійшов до маленького адресата.

- Подивіться їхні листи. Ви не повірите, про які на перший погляд звичайних для нас з вами речах мріють ці малюки, – ділиться враженнями від дитячих листів директор представництва Центру соціальних програм компанії РУСАЛ в Україні Олена Ожема. – Для багатьох межею мрій є нова лялька, м’ячик, конструктор, книжка або набори для малювання. Ми заздалегідь вдячні кожному учасникові акції за можливість разом дарувати увагу та турботу тим, хто цього потребує! Сподіваємося на чуйність, щедрість і доброту. Спасибі за тепло ваших сердець! Ми переконані – діти чужими не бувають!

Список дітей на Новорічному порталі оновлюється по мірі виконання їх бажань.
Прийом подарунків в рамках акції здійснюється до 17 грудня 2014 року.
Додаткову інформацію про сім’ю дитини можна отримати в Центрі соціальних програм за телефоном 63-66-96.

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий