«Фабрика чудес» «підняла на вуха» учнів Миколаївської школи № 47

В рамках першої станції Новорічного марафону від компанії РУСАЛ «Віримо в чудо, творимо чудо!» Команда тепловозоремонтного заводу «Фабрика чудес» побувала у школі №47. Для її учнів були проведені 6 майстер-класів: орігамі, декупаж, малювання, ліплення з полімерної глини, гра на домрі та твістінг. Головною «родзинкою» цих уроків стало те, що їх викладали – юні майстри.


- Ми вирішили, що діти будуть набагато краще засвоювати інформацію, і їм буде набагато веселіше, якщо їх «вчителями» стануть їхні ровесники, – розповідає член команди «Фабрика чудес» Тетяна Локацька. – Тому ми виступали більше в ролі помічників. У свою чергу, Ганна Рогатіна ділилася своїм досвідом в образотворчому мистецтві, Настя Чиж вчила ліпленню з полімерної глини, Лариса Драбіч продемонструвала вміння гри на домрі, Карина Симченко викладала орігамі та декупаж. Єдина доросла – Тетяна Жаренова – навчила дітей створювати фігурки з кульок.


- Я обожнюю кульки, свята і дітей, – по-доброму посміхаючись, розповідає член команди «Фабрика чудес» Тетяна Жаренова. – Тому проводити такі акції для мене – справжнє задоволення. Це можливість відпочити, зарядитися енергією. Діти та викладачі навчилися сьогодні робити собачку і самостійно створили квіти з кульок.

- Ми разом з донькою Настею вирішили навчити малечу створювати маленьких баранчиків з полімерної глини, – говорить член команди «Фабрика чудес», журналіст Олена Горячева. – Незабаром вже Новорічні свята, а всі ми знаємо, що найкращий подарунок – це той, який зроблений своїми руками.


- Може, сьогодні діти відволіклися від звичних занять, проте вони змогли спробувати себе у творчості, – вважає директор Миколаївського тепловозоремонтного заводу В’ячеслав Симченко. – Адже завдання дорослих – розвивати дитину всебічно ну і, звичайно, творити добро і не давати згаснути іскорці щастя в очах наших дітей!

Море посмішок, сміху, захоплення і позитиву – ось що трапилося, коли в гості приїхала команда «Фабрика чудес».

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий