Виготовленню аплікацій з круп і стрічкоплетінню навчилися вихованці Миколаївської школи-інтернату №5

Більше 40 учнів молодших класів Миколаївської школи-інтернату №5 опанували нові види декоративно-прикладного мистецтва. В раках новорічного марафону від компанії РУСАЛ «Віримо в чудо, творимо чудо!» Команда «МОряч-ОК» Миколаївського спеціалізованого морського порту «Октябрьск» провела майстер-класи з декупажу та стрічкоплетінню.
Малюків навчили робити браслети з бісеру, ліпити квіти з глини, малювати і виготовляти аплікації з круп.


- Діти – це завжди абсолютно щиро, особливо, якщо це вихованці інтернату, – ділиться враженнями від майстер-класу член команди «МОряч-ОК» Катерина Волинець. – Для мене подібний досвід спілкування з такими дітьми був першим і залишив незабутні враження. Стільки надії і віри в доброту в очах я не бачила ще ніколи! Під час майстер-класу з декупажу малюки показали себе з найкращої сторони: дослухались до кожного слова, намагалися робити все максимально ретельно і красиво.


- Діти – це квіти життя, – впевнена член команди «МОряч-ОК» Ірина Дяткінска. – Їм потрібні наші увага, терпіння, турбота і любов. Я вчила дітей плести браслети зі стрічок. Було видно, що їм це по-справжньому цікаво. Вони вбирають нові знання з величезною швидкістю. Дивлячись на них, розумієш, що моменти дитячої радості безцінні! Заради цього варто жити.


У той час, як малюки реалізовували себе у творчості, учні старших класів школи-інтернату №5 з екскурсією відвідали Миколаївський спеціалізований морський порт «Октябрьск». Для них провели оглядову екскурсію, познайомили зі структурою підприємства та принципом його роботи.


- Цим молодим людям вже скоро доведеться задуматися про вибір майбутньої професії, – каже капітан команди «МОряч-ОК» Сергій Катєлін. – Тому ми під час екскурсії акцентували увагу на актуальних і затребуваних сьогодні професіях. Щоб молодь розуміла, яких працівників на ринку праці з надлишком, а які фахівці підприємствам потрібні.

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий