ФРММ до 26 січня 2015 чекає заявки на конкурс грантів від миколаївських об’єднань громадян і підприємців

Для цього 16 січня 2015 п’ятнадцять представників миколаївських громадських організацій, підприємців зібралися в офісі «Фонд розвитку м.Миколаєва» (ФРММ) м.Миколаєва та отримати додаткову консультацію з написання проектних заявок на черговий конкурс грантов «Солідарні дії об’єднань громадян та місцевого бізнесу для ефективних бюджетів м.Миколаєва та Миколаївської області »за рахунок коштів NED (м. Вашингтон, США).. фото звіт тренінгу

Експерт ФРММ, детально «пройшлася» по кожному пункту проектної заявки, пояснивши всі нюанси і часто зустрічаючі помилки при заповненні аплікаційної форми. Також учасників тренінгу зацікавила процедура оцінювання проектів і склад конкурсної комісії. Навіть з вуст громадських працівників прозвучало курйозне припущення про причетність до визначення переможців конкурсу грантів «вельмишановного» мера Ю.І. Грантаурова. Справді, ось уже вісім років переможців конкурсу грантів ФРММ визначає незалежна, компетентна конкурсна комісія за участю експертів з Одеси, Дніпропетровська, Миколаєва та Херсона.

На початку лютого стануть відомі 5-6 переможці, які отримають грантову підтримку своїх моніторингових та адвокаційних проектів у розмірі $ 1000- $ 1200.

Тренінг консультація відбулася з ініціативи учасників грудневого тренінгу «Місцеві бюджети людською мовою».

Чекаємо проекти від всіх зацікавлених миколаївських об’єднань громадян та місцевого бізнесу!

Прес-служба ММГО «Фонд розвитку м Миколаєва»

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий