Електронні послуги всім і кожному миколаївцю

Серія зустрічей на Відкритому майданчику

«Електронні послуги всім і кожному миколаївцю».

Перша зустріч «Сервіси у сфері ЖКГ Миколаєва в контексті електронного урядування: поточний стан та перспективи розвитку»

26 лютого 2015, 17.30 – 19.00

Центральна бібліотека ім. М. Л. Кропивницького м. Миколаєва

вул. Потьомкінська, 143-а

У 2012 році для реалізації Міжнародної ініціативи «Партнерство «Відкритий уряд» в Україні був затверджений План дій з впровадження електронного уряду. У 2014 році розроблена Зелена книга державної політики у сфері електронного урядування в Україні. У нашому місті з 2010 року реалізується програма «Електронне урядування та електронна демократія в місті Миколаєві на 2010-2015 роки».

Відкритий майданчик запрошує на серію зустрічей «Електронні послуги всім і кожному миколаївцю», присвячених впровадженню елементів електронного урядування на місцевому рівні. Зустрічі будуть проходити в останній четвер місяця з лютого по травень 2015 року.

Для обговорення пропонуються теми: електронна взаємодія органів влади з громадянами; надання адміністративних послуг; участь громадян в обговоренні та прийнятті рішень; стан електронних сервісів підприємств-надавачів послуг. На майданчику планується презентувати новий портал Миколаївської міськради, ознайомити з роботою Центру надання адміністративних послуг.

26 лютого відбудеться перша зустріч, на якій обговорюватимуться питання взаємодії в електронному вигляді підприємств сфери ЖКГ Миколаєва з городянами, інформування населення про послуги і діючі тарифи, оплати послуг через інтернет, інші електронні сервіси.

На Відкритий майданчик запрошуються представники управлінь та департаментів Миколаївської міськради, ДКП «Миколаївводоканал», ПАТ «Миколаївобленерго», ПАТ «Миколаївгаз», Міського інформаційно-розрахункового центру, члени Експертно-громадської ради міськвиконкому, журналісти, активні городяни.

Серія зустрічей організована Центральною бібліотекою ім. М. Л. Кропивницького та Миколаївським міським фондом МЕТА за підтримки програми «Бібліоміст».

Модератор зустрічей – Людмила Руденко-Кардаш.

Сайт Новый Николаев: http://newnikolaev.com.ua

Новый Николаев в Facebook’е: http://www.facebook.com/groups/newnikolaev/

Новый Николаев на общественной платформе http://platforma.mk.ua/?page_id=66

This entry was posted in Актуально, Анонси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий