Фінал дебатного турніру у м. Суми. Хто переможець?

Як об’єднати країну? Відповідь на це запитання шукала активна молодь міста Суми в рамках проекту “Молодіжні дебати: Чи є в регіонах України спільні цінності, які здатні об’єднати країну?”. Захід пройшов 12-13 березня 2015 року серед студентів та старшокласників, які в січні вже взяли участь тренінгу з дебатної майстерності. Регіональним організатором дебатного турніру виступила Сумська міська громадська організація «Центр європейських ініціатив».

Досвідчені учасники гідно відстоювали свою точку зору як зі сторони уряду, так і зі сторони опозиції. За результатами регіональних дебатів до фіналу пройшли команди старшокласників та студентів, які змагатимуться у мистецтві аргументації зі своїми ровесниками з інших міст у фіналі, що буде проходити у квітні у м. Вінниці:

1. Костенко Альона – Українська академія банківської справи

2. Горкуша Михайло – Українська академія банківської справи

3. Бондаренко Руслана – Українська академія банківської справи

4. Колесніков Анатолій – Українська академія банківської справи

5. Літвінова Дар’я – Міська організація старшокласників

6. Бондаренко Юрій – Сумська загальноосвітня школа № 23

7. Рощупкіна Анна – Сумська спеціалізована школа № 29

8. Савченко Яна – Сумська спеціалізована школа № 29

Аналогічні турніри у березні проходять ще в 3 регіонах України (м. Львів, Кременчук та Вінниця) в рамках проекту “Молодіжні дебати: чи є в регіонах України спільні цінності, які здатні об’єднати країну?”. Проект спрямований на покращення порозуміння, налагодження діалогу та зв’язків студентів чотирьох регіонів України через проведення тренінгів та дебатних турнірів на тему спільних цінностей, які здатні об’єднати країну.

Проект здійснює громадська організація «Вінницький регіональний центр інформації «Креатив» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Партнером проекту виступає ініціативна група «Є-Дія» Мережі центрів європейської інформації України з регіональними партнерами.

Контактні особи:

Анна Ковбасюк, регіональний координатор, +38 (066) 325-92-18, anna.kovbasyuk.cei@gmail.com

Наталя Датченко, +38-099-9372423, NDatchenko@gmail.com

This entry was posted in Актуально, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий