МГЗ інвестує в розвиток Миколаївщини 6 млн. грн.

Миколаївський глиноземний завод та Миколаївська облдержадміністрація підписали Угоду про соціальне партнерство. Підписи під документом поставили генеральний директор МГЗ Дмитро Мирний та заступник голови ОДА Оксана Янішевська.


- Наш завод, компанія завжди намагалися допомогти у вирішенні провідних проблем регіону. Торік на реалізацію соціальних проектів заводом було витрачено близько 3 млн. грн. У 2015 році ця сума зросла в два рази, – говорить генеральний директор МГЗ Дмитро Мирний. – Впевнений, що підписана в цьому році Угода між МГЗ та облдержадміністрацією буде сприяти поліпшенню інфраструктури в регіоні і якості життя населення, вирішенню багатьох соціальних питань. А конструктивний діалог і прозорість намірів дозволять нам діяти максимально ефективно.

Соціальна відповідальність – невід’ємна частина діяльності МГЗ протягом багатьох років. Крім відрахування податків підприємство постійно інвестує в соціально значущі проекти та заходи, що проводяться в регіоні.

У рамках угоди передбачено проведення грантових конкурсів та виділення коштів для підтримки ініціатив громадських та муніципальних організацій, продовжиться співпраця заводу з Миколаївським художнім академічним російським драматичним театром та Миколаївським зоопарком. У співпраці з художнім музеєм ім. В.Верещагіна буде продовжена реалізація програми «Відродження шедеврів».

За словами заст. губернатора Миколаївської області Оксани Янішевської, програма соцпартнерства орієнтована на цільові благодійні проекти, які покращать соціальне середовище, допоможуть тим, хто потребує підтримки, сформують у молоді активну життєву позицію. Відрадно, вважає вона, що МГЗ показує приклад соціально відповідального підходу до ведення бізнесу при вирішенні ключових проблем регіону.

This entry was posted in Корпоративна соціальна відповідальність. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий