Завдяки РУСАЛу волонтери підтримали діточок

Ще одна команда-учасниця Новорічного марафону «Віримо в чудо, творимо чудо!» від компанії РУСАЛ реалізувала свій благодійний сертифікат. Колектив команди «Самоделки», посівши друге місце і отримавши 7000 гривень, вирішив допомогти Радсадівському соціально-реабілітаційному центру, що на Миколаївщині.


У ньому виховуються 25 діток від 3-х до 18-ти років. Усі учні ходять до середньої школи села Радсад разом з дітками із звичайних родин. Це діти, які потрапили в складну життєву ситуацію, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування.

У тому, які дружні, щирі і доброзичливі дітки із соціально-реабілітаційного центру, члени команди «Самоделки» переконалися під час своїх частих візитів сюди в межах Новорічного марафону «Віримо в чудо, творимо чудо!», що організувала компанія РУСАЛ.
Під час однієї з поїздок, учасники команди звернули увагу, що дитячі речі сушаться на батареях. А керівництво розповіло про складнощі при сушінні не тільки особистих речей, а й громіздкої постільної білизни в зимовий період. Тому, коли команда посіла друге місце у Новорічному марафоні і отримала сертифікат на суму 7000 гривень, вона прийняла рішення допомогти цьому колективу і його вихованцям.


- Подарунок, звичайно, шикарний – каже директор Радсадівського соціально-реабілітаційного центру Лідія Туровська. – У наш час отримати такий подарунок – це велике задоволення і необхідність. Нам подарували величезну електросушарку, яка допоможе у вирішенні наших проблем. Тепер ми зможемо швидко сушити й особисті дитячі речі, постільні комплекти.

- У той час, коли у нас економічна криза торкнулася кожного в Миколаєві і, загалом, в Україні, багато хто почав забувати, що є люди, яким ще набагато гірше, яким потрібна наша увага, – вважає капітан команди «Самоделки», директор IT -компанії «Квадролоджік» Олександр Сєнкевич. – Добре, що у нас є такий соціально відповідальний бізнес як в даному випадку компанія РУСАЛ, наша компанія, але охопити всіх ми не в змозі. Хочеться, щоб люди в цій не простій ситуації ставали більш чуйними і допомагали тим, хто без нашої допомоги просто не виживе в цей складний час.

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий