Миколаївцям — ефективний бюджет!

18 березня 2016 р. з 11-00 -13-00 у конференц-залі бізнес центру Олександрівський (вул. Нікольська буд. 25, м. Миколаїв» ). Початок реєстраціїучасників круглого столу о 10-45. Програма круглого столу

Миколаївській міській голова, представники більшості фракцій місцевих організацій політичних партій у жовтні-листопаді підписали «Угоди про співпрацю та публічну відповідальність» — з «Фондом розвитку міста Миколаєва» (ФРММ) — координатором миколаївського «Партнерства за прозорі місцеві бюджети» . Настав час підвести перші результати на шляху до прозорого та ефективного місцевого самоврядування та уточнити подальші спільні кроки у сфері прозорого та ефективного місцевого бюджету.


Також буде презентовано новий конкурс грантів ФРММ при підтримці NED на тему: «Солідарні дії об’єднань громадян та місцевого бізнесу для ефективних бюджетів Миколаївщини – 2016 р.» та набор на навчання з складання заявок на конкурс.

Експерт та Модератор — Тетяна Золотухіна, керівник миколаївської громадської приймальні Українського Гельсінського фонду прав людини (УГСПЛ), експерт ФРММ,

Заявки на участь (П.І.Б, організація, телефон) чекаємо до 17 -00 17.03.2016 р. за адресою:E-mail:fondnikol@gmail.com, тел/факс (0512) 47-38-79.

This entry was posted in Актуально, Проекти Миколаївщини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий