Відкриття фотовиставки «100 днів роботи патрульної поліції у Миколаєві».

16 березня о 15.00 в Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького (вул. Потьомкінська, 143а) відбудеться відкриття фотовиставки «100 днів роботи патрульної поліції у Миколаєві».

На виставці представлено 20 сюжетних світлин, які розповідають про різноманітні моменти діяльності патрульної поліції протягом перших 100 днів з початку роботи в Миколаєві. Це і урочистості з нагоди прийняття присяги, і повсякденна робота, в т.ч. під час ліквідації наслідків зимової негоди.

У створенні експозиції на конкурсній основі взяли участь професійні фотографи та аматори. Серед них 7 миколаївських авторів – І. Арчибісов, Ю. Боярина, Є. Гомонюк, М. Калина, А. Куцолабський, Д. Мац, Р. Шкуренко, а також киянин А. Новицький.

У заході візьмуть участь представники прес-служби управління патрульної поліції у м. Миколаєві та екіпаж патрульних поліцейських. Учасники зможуть поспілкуватись як з авторами світлин, так і з героями фотосюжетів.

Фотовиставка проводиться в рамках проекту «Моя нова поліція: громадська підтримка реформи Національної поліції» за підтримки міжнародної організації IREX/ Україна. Організатори виставки – управління патрульної поліції у м. Миколаєві ДПП НП України та Центральна міська бібліотека ім. М.Л. Кропивницького.

Проект «Моя нова поліція: громадська підтримка реформи Національної поліції» виконується бібліотеками у співпраці з міжнародною організацією IREX/Україна. Даний проект проводиться в м. Київ, Харків, Одеса, Львів, Дніпропетровськ, Миколаїв і спрямований на розуміння реформи через організацію бібліотеками заходів, здатних вибудувати довіру між поліцією та громадянами, а також проведення публічної інформаційної кампанії. Проект реалізовується за фінансової підтримки Бюро з міжнародної боротьби з наркотиками та правоохоронної діяльності держдепартаменту США (INL) в партнерстві з Міжнародною організацією з розвитку права (IDLO) та Міністерством внутрішніх справ України.

Запрошуємо всіх бажаючих!

This entry was posted in Актуально, Анонси, Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий