XIV виставка місцевих видавництв «Миколаївська книга-2016»

Запрошуємо миколаївців

з 20 по 28 квітня в Центральну міську бібліотеку

ім. М.Л. Кропивницького на XIV виставку місцевих видавництв «Миколаївська книга-2016»

Афіша
За традицією виставка приурочена до Всесвітнього дня книги та авторського права, підтримана Миколаївською облдержадміністрацією та Миколаївською міською радою.

XIV виставка проходить під егідою 25-річчя незалежності України і Року ювілеїв літераторів-краян, оголошеного на Миколаївщині. Програма виставки насичена, розрахована на різний читацький смак і вік. У городян буде можливість ознайомитися з книжковими новинками місцевих видавництв, взяти участь в багатьох творчих заходах виставки, поспілкуватися в неформальній обстановці з миколаївськими літераторами, істориками, краєзнавцями: Є. Бардіною, Г. Борисовим, Т. Губською, Д. Кремінем, Ю. Любаровим, А. Маляровим, В. Пархоменком, В. Пучковим, А. Фіногєєвим, Л. Чижовою та ін. За традицією в рамках книжкового форуму будуть нагороджені переможці обласного конкурсу «Краща Миколаївська книга».


Під час роботи виставки видавництв відбудуться заходи із вшанування ювілярів – Валерія Бабича, Валерія Бойченка, Адріана Топорова. Пройде вечір-акція на підтримку видання книг видатного вченого, автора численних книг з історії Миколаєва, суднобудування і флоту Ю.С. Крючкова. Громадськість увічнить пам’ять відомого миколаївця, книговидавця, громадського діяча В.А. Карнауха відкриттям меморіальної дошки.

В рамках виставки пройдуть творчі зустрічі на майданчиках бібліотек міста та Дитячого містечка «Казка».

Арт-супровід – творчі роботи викладачів та учнів Дитячої художньої школи м. Миколаєва, документальна експозиція Літературного музею бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького та аудіоблог «Звуковий силует Миколаєва».

Екскурсійне обслуговування. З програмою виставки «Миколаївська книга-2016» можна ознайомитися на сторінці бібліотеки в facebook.

Тел. для довідок: 24-40-41.

This entry was posted in Анонси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий