“Не повториться мить”

Запрошуємо на вечір пам”яті Валерія Бойченка,
присвячений 75-річчю від дня народження миколаївського поета та громадського діяча.

28 квітня о 15.00, у завершальний день виставки місцевих видавництв «Миколаївська книга – 2016», у Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького відбудеться вечір пам’яті «Не повториться мить», присвячений 75-річчю відомого миколаївського поета, перекладача, громадського діяча Валерія Бойченка.

Валерій Петрович автор багатьох збірок поезій і перекладів, книг для дітей, учбових посібників, а також більше ста краєзнавчих і публіцистичних статей. У його перекладах з англійської на українську читач познайомився з творами класиків американської поезії Роберта Фроста і Сільвії Платт, всесвітньовідомим романом Роберта Льюїса Стівенсона “Корабельна катастрофа”, шедеврами англійської дитячої поезії. Дякуючи ініціативі Валерія Бойченка Центральна міська бібліотека м. Миколаєва носить ім’я видатного земляка М.Л.Кропивницького.

На вечорі звучатиме поезія Валерія Бойченка і пісні на його твори у виконанні відомого миколаївського співака Олександра Сичьова. Бібліотечний театр «Арт-КласС» представить літературно-музичну композицію, присвячену творчості нашого славетного земляка. Під час зустрічі відбудеться нагородження переможців конкурсу бук трейлерів за творами В. Бойченка, організованого Центральною міською бібліотекою ім.. М.Л. Кропивницького.

This entry was posted in Анонси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий