Уроки безпеки пройшли в трьох школах Корабельного району

Молодіжна рада (МР) проммайданчика Миколаївського глиноземного заводу провела уроки безпеки, з нагоди Всесвітнього дня охорони праці. Цього року активісти побували в загальноосвітніх школах №33, №43 та №48 в Корабельному районі.

- Всесвітній день охорони праці відзначається щорічно 28 квітня, він покликаний сприяти попередженню нещасних випадків і професійних захворювань у всьому світі, – розповідає голова МР проммайданчика МГЗ Олександр Кліндух. – Напередодні цієї дати, ми хочемо ще раз нагадати підростаючому поколінню про правила безпечного використання приладів в побуті, познайомити дітей з системою організації охорони праці на МГЗ, засобами індивідуального захисту.


Всі наші лекції проходять в ігровій формі. Ми переконані, що так діти набагато краще сприймають важливу і серйозну інформацію, яку необхідно отримувати з юного віку, – говорить керівник соціального напрямку МР проммайданчика МГЗ Володимир Слєпчинський. – Учні 5-7-х класів отримали можливість приміряти спецодяг металургів і переконатися, що він захищає від різних видів травм. Також ми провели вікторину, щоб перевірити, як дітиі засвоїли отримані знання.

Подібні уроки проводяться активістами МГЗ п’ятий рік поспіль. За цей час їх учасниками стали учні гімназії №3, школярі сіл Галицинове, Лупарево, Лимани, Прибузьке.

Після підведення підсумків всі учасники отримали в подарунок торт від компанії РУСАЛ. Також активісти МР передали школам інформаційні плакати з безпечного використання побутових приладів, ручних і електроінструментів.

This entry was posted in Корпоративна соціальна відповідальність. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий