Майстерня міста у Миколаєві

З 3 по 10 вересня у Миколаєві проходила Майстерня міста, приурочена до святкування дня міста. Організатори тижня заходів – Агенція розвитку міста Миколаєва з партнерами – ставили за мету не просто відсвяткувати один День народження міста, а провести цілу серію освітніх, просвітницьких культурних заходів, корисних для розвитку не тільки Миколаєва, але й будь-якого міста України.

Тим більше, що більшість доповідачів були гості з інших міст нашої країни Семінари і доповіді, наметове містечко та стенди, конкурси і дискусії – це ще не всі форми роботи, які були запропоновані учасникам організаторами .

Варто ще відзначити перегляди документального кіно „Кіно на газоні”, в рамках якого проходив і конкурс самодіяльних документальних кіно на теми, актуальні для нашого міста.

Можна із впевненістю сказати, що такі заходи не просто корисні для міста, але й приємні для городян, адже дозволяють у вільній формі висловити свої думки, поспілкуватися, дізнатися як суспільство вирішує проблем сучасного міста, запропонувати свої ідеї.

Більше фото див. у фотогалереї

This entry was posted in Події and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Оставить комментарий