Відкритий лист

Миколаївському міському голові Сенкевичу О.Ф.
Секретарю Миколаївської міської ради Казаковій Т.В.

Шановний Олександре Федоровичу!
Шановна Тетяно Вікторівно!

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області висловлює вдячність Вам за прийняття рішення про виділення фінансової підтримки на погашення заборгованості перед Пенсійним фондом України комунальному підприємству «Миколаївелектротранс».

Заборгованість з відшкодування пенсій, призначених на пільгових умовах працівникам підприємства, створилась ще в березні 2007 року. Не зважаючи на заходи, які вживались органом Фонду щодо примусового стягнення, на протязі багатьох років заборгованість зростала та на 1 січня поточного року склала 7,8 млн.грн.

Вважаємо, що лише завдяки розумінню проблеми та принципового підходу з боку керівництва міста в поточному році підприємство щомісяця здійснює перерахування сум відшкодування, поступово збільшуючи їх обсяг, та з жовтня забезпечує повну сплату поточних зобов’язань. Однак без допомоги з бюджету міста погашення існуючих боргів було б неможливим.

Фінансова підтримка комунального підприємства не лише вивела його із числа боржників, але і стала внеском в наповнення бюджету Пенсійного фонду України та зміцнення фінансової стабільності пенсійної системи.

Щирі слова подяки всьому депутатському корпусу Миколаївської міської ради, а також першому заступнику міського голови Степанцю Ю.Б., директору КП «Миколаївелектротранс» Лісовському Д.М. за проведену кропітку роботу, яка передувала прийняттю цього важливого рішення.

Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю та зичимо Вам успіхів, зважених та мудрих рішень, направлених на покращення соціально-економічного розвитку міста та підвищення добробуту його мешканців.

З повагою

начальник головного управління Н.В. Єфремова

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий