Нові меблі для школярів

Ще одна значуще соціальне поліпшення, яке реалізовано завдяки підтримці МГЗ в рамках програми партнерства з довколишніми селами, торкнулося школи села Лимани. Тут закупили нові меблі для учнів двох молодших класів і почали реконструкцію шкільного музею.


Майбутнє нашої країни – наші діти, саме тому особлива увага приділяється і процесу їх навчання, і умовам, в яких навчається підростаюче покоління.

- У 11 класах Лиманівської школи навчається 187 учнів, – каже директор Лиманівської ЗОШ Олена Олійник. – Парти, за якими раніше сиділи першокласники, не оновлювалася з моменту будівництва школи, а це було ще в 1981 році. І ось тільки зараз, завдяки допомозі МГЗ, учні першого і другого класів, повернувшись з канікул, сіли за нові шкільні парти. 48 стільців і 24 парти закуплені, зібрані і дочекалися учнів.

Крім того, в рамках співпраці з МГЗ проводиться велика робота по оновленню шкільного краєзнавчого музею.

- До сьогодні музей існував, – розповідає заступник директора з навчально-виховної роботи Лиманівської ЗОШ Наталія Брояк. – Він був створений Учителем нашої школи з великої літери – Луценко Валентиною Семенівною і ми хочемо його вдосконалити, нічого не втративши. У музеї планується створення 12 експозицій: «Лимани – козацьке село», «Лимани – в роки Другої світової», «Ліманівці захищають країну сьогодні», «Історія Лиманівської школи», «Наше село сьогодні» та інші. Ми дуже вдячні МГЗ за розуміння наших проблем і за допомогу в їх вирішенні.

This entry was posted in Корпоративна соціальна відповідальність. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий