Міський екологічний клуб в Миколаєві е!

25 січня в приміщенні Міського центру екологічної інформації та культури на базі бібліотеки-філіалу №2 Централізованої бібліотечної системи для дорослих м. Миколаєва (пр. Центральний, 9) відбулося установче засідання Миколаївського міського екологічного клубу.
Організатором заходу виступив Міський центр екологічної інформації та культури на базі бібліотеки-філіалу №2 ЦБС для дорослих м. Миколаєва.

На перше засідання були запрошені представники державних природоохоронних органів, установ, органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування, суб’єктів господарської діяльності, закладів культури та освіти, громадських організацій, науковці, викладачі вищих навчальних закладів, загальноосвітніх шкіл, позашкільних закладів, студенти, школярі, краєзнавці, а також всі бажаючі прийняти участь у вирішенні екологічних проблем міста.

Клуб почне свою діяльність у 2018 році, яка буде спрямована на підтримку міської екологічної політики та сприянню вирішення екологічних проблем м. Миколаєва, згуртуванню міської громади для спільної природозахисної роботи.
На першому установчому засіданні Міського екологічного клубу відбулося обґрунтування концепції Клубу, представлені і обговорені проект Статуту Клубу та план роботи на 2018 рік. Організаторами заходу була також презентована ідея організації коворкінгової зони для екологічної громадськості «Еко простір. Працюємо разом» в бібліотеці.

Контактна інформація: тел.: (0512) 34-60-44, 095 87 232 68 – Ірина Чернова; niklibrary2ekology@gmail.com; https://www.facebook.com/ecolibrary/

This entry was posted in Актуально, Екологія, Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий