Проблеми поводження з безпритульними тваринами в м. Миколаєві

05 квітня на базі Міського центру екологічної інформації та культури бібліотеки-філіалу №2 Централізованої бібліотечної системи для дорослих м. Миколаєва відбулося чергове засідання Миколаївського міського екологічного клуба на тему: «Проблеми поводження з безпритульними тваринами в м. Миколаєві».

Участь у дискусії прийняли: Галущенко Е.Б., член громадської організації “Зоозахисна організація “Фенікс”; Галкіна Антоніна Олексіївна, член Миколаївського клубу Сприяння сталому розвитку та побудові громадянського суспільства МК «Спільні дії»; Горова Марія Вікторівна, кандидат на посаду директора КП «Центр захисту тварин»; Грибкова Наталя Григорівна – міська громадська організація «Громадянська ініціатива мікрорайону «Намив»; Д’ячук Марина Юр’ївна – активіст; Косенчук Олена Анатоліївна – ГО «Центр відповідального ставлення до тварин».
Для обговорення питання були запрошені на скайп-бесіду Палященко Петр, кінолог КП м.Харкова та Кошак Оксана Володимирівна, директор ЛКП «Лев».
Були затронуті питання:
- деякі розділи Європейської конвенції про захист домашніх тварин;
- про методи зменшення кількості тварин;
- відлов, соціалізування та пристроювання собак.

Присутні висловили свою думку, але конкретно пропозицій про зменшення чисельності бездомних тварин не надходило. Було зазначено, що поки ми не навчимо населення ставиться до своїх тварин правильно і гуманно ми не вирішимо проблему з бездомними тваринами.

Додаткова інформація за телефоном:
(0512) 34-60-44
e-mail: niklibrary2ekology@gmail.com,

http://www.niklib.com

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий