Творчий ювілейний вечір поетеси, прозаїка, драматурга Ольги Славної «Заполоню піснями світ»

Запрошуємо вас 3 травня о 15.00 в Центральну міську бібліотеку ім. М.Л. Кропивницького на творчий ювілейний вечір поетеси, прозаїка, драматурга Ольги Славної «Заполоню піснями світ».

Ольга Славна – відома миколаївська письменниця, член Національної спілки письменників України та Миколаївського обласного об’єднання товариства «Просвіта». У творчому доробку письменниці 7 збірок віршів та оповідань, з них 5 – для дітей: «Послухай музику життя», «Лірика засніженого літа», «Я малюю просто небо», «Шлях додому», «Сказки на салазках», «Пригоди Ярика, або Чарівна Мушля» та «Замовити Боса».Нова поетична збірка «Хорали Прибузького краю» вийшла зовсім недавно у видавництві «Іліон». До неї увійшли поетичні твори, написані з 2000 по 2019 рр., які оспівують красу і неповторність рідного краю, родини, українського народу.

На творчому вечорі пролунають вірші та пісні Ольги Славної у виконанні заслуженого артиста України Володимира Карпенчука, заслуженого діяча мистецтв України Олега Кедіса, провідної солістки Миколаївського міського будинку вчителя Наталії Ковальової, творчого колективу Миколаївського коледжу культури і мистецтв (керівник Л.В. Рура) та аматорських творчих колективів Миколаївського міського будинку вчителя.

Будемо раді бачити вас!

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий