Запрошуємо приєднатися до кінопоказів у рамках щорічного фестивалю “Французька Весна в Україні”

Запрошуємо приєднатися до кінопоказів у рамках щорічного фестивалю “Французька Весна в Україні”,
який ропочинається з 11 квітня 2019 р..

Французький Інститут в Україні спільно з Артхаус Трафік підготували кіноклубам яскраву добірку «Шарман Легран і музика французького кіно» — ретроспективну програму, яка складається з робіт великого композитора Мішеля Леграна та визначних музичних фільмів останніх років з Франції. Українським глядачам композитор відомий в першу чергу за мелодіями з «Шербурзьких парасольок» – цей фільм також буде представлений у програмі. Окрім цього мюзиклу, удостоєного в свій час «Золотої пальмової гілки» Канського кінофестивалю, у програмі ретроспективи також буде мюзикл «Дівчата з Рошфора» з Катрін Денев, та музичні драми останніх років – «Барбара» Матьє Амальріка, «Едем» Мії Хансен-Леве і «Джеронімо» Тоні Гатліфа.

Програма «Шарман Легран і музика французького кіно» доступна для демонстрації в кіноклубах з 11 квітня по 31 травня (у Києві — з 18 квітня).

Для того, щоб провести кінопокази на базі бібліотеки за програмою «Шарман Легран і музика французького кіно», потрібно залишити заявку на сайті Всеукраїнської мережі кіноклубів або написати організаторам проекту на info@kinoklub.org.ua.

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий