Центральна міська бібліотека ім. М.Л. Кропивницького запрошує вас на зустріч із правдою

Про війну на Донбасі написано уже чимало книжок, але кожна нова книга, створена військовим, безпосереднім учасником бойових дій, стає одкровенням для читача. Книга бійця відкриває найбільш жорстку, страшну, оголену правду про людей і їхні вчинки у межових ситуаціях.

Центральна міська бібліотека ім. М.Л. Кропивницького запрошує вас на зустріч із такою правдою. 8 червня о 15:00 відбудеться презентація книги Оксани Чорної “Позивний “Кассандра”: літо-2015″. Авторка – волонтер, а згодом – водій-санітар у третьому механізованому батальйоні 28-ої окремої механізованої бригади ЗСУ – написала реальні історії про мужність і страх, про бійців та волонтерів, про тих, хто загинув у боротьбі, і тих, хто вцілів для того, щоб жити і боротьбу продовжувати.

Літо 2015 року, заявлене у підзаголовку, виявилося надзвичайно спекотним для 28-ої бригади. Тривали запеклі бої, і було багато поранених, яких доводилося забирати з полів та доправляти до шпиталю. За цей час пані Оксані довелося познайомитися із великою кількістю людей, побачити їх справжніми, дізнатися про їхній біль і силу, здатність до самопожертви. Пізніше вона вирішила поділитися зі світом своїм особистим досвідом, написавши книжку.

Три місяці війни і кількадесят історій без терміну давності під однією обкладинкою.

Будемо раді бачити Вас на презентації!

This entry was posted in Актуально, Анонси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий