Європеїзація поза процесом – Берлінський центр політики

Ініціатива “Європеїзація поза процесом” має на меті подолати розрив між дискурсами про європеїзацію в країнах-членах ЄС та сусідніх країнах ЄС шляхом об’єднання організацій, що займаються науковою політикою з країн Східного партнерства, з їхніми колегами та керівниками, які приймають рішення, у столицях ЄС.

В рамках ініціативи IEP виступає як центр політики у Берліні – перший контактний центр, який приймає інститут та шлюз для аналітичних центрів Грузії, Молдови та України, які прагнуть розширити свої мережі з німецькими науково-дослідними установами та відповідними розробниками політики. Центр політики також функціонує як менторський центр з розвитку потенціалу та передачі знань та підтримує його партнери з країн Східної Європи в успішному проведенні та презентації своїх досліджень німецькій аудиторії та сприяє пропагандистським візитам до Берліна.

Слідуйте за нами у Twitter: @BerlinPolicyHub


Східноєвропейське розуміння:

Проект «Берлінський політичний центр» також охоплює серію «Східноєвропейське розуміння», де наші партнерські установи дають свою думку щодо сучасних подій у своїх країнах та в регіоні.
Усі статті серії можна знайти тут:
iep-berlin.de/en/EEI

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий