Одеський учитель-блогер з фізики Павло Віктор випустив книгу

Офіційний партнер ВГО Українська бібліотечна асоціація видавництво ВookChef презентує нову книгу – одеський учитель-блогер з фізики Павло Віктор випустив книгу

У грудні 2020 року вийшла друком книга «Фізика. Основи і механічний рух» від Павла Віктора: одеського вчителя, автора YouTube каналу з фізики, який вже налічує 528 тисяч підписників.

Одесита Павла Андрійовича Віктора не просто так називають учителем фізики, який підкорив світ. 2020 року він отримав «Срібну кнопку YouTube» за перші 100 тисяч підписників на своєму каналі. Сьогодні їх число сягає понад 500 тисяч.

Книга «Фізика. Основи і механічний рух» написана за мотивами цих відеоуроків і є першою із серії. В ній зібрано найцікавіші теми з механіки, що стане у пригоді як школярам, яким потрібно закріпити знання з предмета, так і дорослим, які бажають глибше розуміти дивовижний світ природи та її явищ.

Особливості книги:
Весь матеріал подано легко і зрозуміло, до кожного розділу додано QR-код за допомогою якого читач зможе перейти до відповідного уривка відеоуроку і переглянути демонстрацію досліду або фізичних приладів. Завдяки цьому спрощується сприйняття предмету.

Навчальний посібник «Фізика. Основи і механічний рух» буде особливо корисним під час дистанційного навчання.
Книга з’явиться у продажу 16 грудня 2020 року. Читачі, які бажають отримати це видання першими, можуть зробити попереднє замовлення за посиланням
Посилання на книгу https://ula.org.ua/administrator/components/com_civicrm/civicrm/extern/url.php?u=53479&qid=1390885

Навчальний посібник буде цікавий:
Школярам, які готуються стати студентами, хочуть підготуватися до шкільних іспитів або ЗНО.
Студентам, які прагнуть підтягнути свої знання з предмету, який з тієї чи іншої причини не давався в школі.
Дорослим, які бажають відкрити для себе велику та дивовижну науку, краще розуміти всесвіт та його явища.
Автор упевнений, що вивчаючи фізику, — ви починаєте бачити красу в звичайних явищах. Навіть можете пояснити, чому, наприклад, небо блакитне, або природу виникнення блискавки. Знання з фізики — це ваші зір і слух. Органи чуття, що дають змогу бачити й чути те, чого не помічають інші у повсякденному житті.

“Навіть якщо Ви не плануєте вступати на фізичний факультет і присвячувати своє життя науці, знання з фізики дають вам змогу значно краще й упевненіше орієнтуватися в цьому світі. Зрозуміти і пояснити всі явища та процеси, що відбуваються навколо, а також отримати найвищі бали на іспитах з фізики”.

Опанувавши методи фізики, можна легко орієнтуватися в ситуації у разі нестачі даних. Адже виявляється, що навіть економічні процеси описуються тими ж диференціальними рівняннями, що і багато фізичних явищ. Тому багато фізиків успішно займаються економікою. А з 15 лауреатів Нобелівської премії з економіки 13 — випускники фізфаку.

Про що читачі дізнаються з книги:
Що таке фізика? Фізичні величини, одиниці й точність вимірювання.
Механічний рух, векторні величини і проекція вектора на координатні осі.
Із чого складається швидкість? Рівномірний прямолінійний рух, середня і миттєва швидкості.
Алгоритми вирішення задач із динаміки, закон Ньютона і закон всесвітнього тяжіння.
Кінетична енергія, закони збереження і перетворення енергії. Потужність.

Про автора
Павло Віктор — український вчитель фізики, який став відомим далеко за межами нашої країни після того, як почав викладати свої уроки на каналі You Tube. Перші записи уроків Павло Андрійович почав викладати в мережу 2014-го — для учнів Рішельєвського ліцею, які були відсутні в класі. Коли з’ясувалося, що уроки дивляться далеко за межами Одеси, сяйнула ідея створити повноцінний канал з фізики. За цей час уроки в усьому світі — від США та Європи до Далекого Сходу — переглянули вже понад 25 млн разів. Серед глядачів — школярі, студенти й дорослі. Мільйони людей змогли зрозуміти фізику та засвоїти матеріал, який з різних причин не давався їм у школі.

Про видавництво
ВookChef — видавництво світових бестелерів Ювала Ноя Харарі, Мішель Обами, Камерон Діаз, Біла Клінтона, Іцхака Адізеса, Лю Цисіня й інших відомих письменників. Ми мріємо, щоб важливих книжок у вашому житті ставало більше, тому уважно обираємо не лише книжки, а й людей, які над ними працюють. Фантастику в нас перекладають фани жанру, а книжки для підприємців редагують фахівці з бізнесу. Адже лише коли людина живе темою, ви отримуєте глибокий, емоційний і якісний текст. Ми робимо все це, щоб сфокусувати вашу увагу на головному — на відповідях, заради яких ви читаєте наші книги. BookChef — книжки, що формують особистість.

Контакти
Олена Ямкова ‒ менеджер по роботі з корпоративними клієнтами
+380 67 558 22 99
corp@bookchef.ua

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий